Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
most obrotowy w Kołomnie (Wypartowicz i Micek) był lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@thorstein92: Micek to w ogóle dawał takie odpadły że przekroczył skalę żenady i dodatkowo co drugi wpis zaprzeczał poprzedniemu xD
  • Odpowiedz
@Zuben: To nie sa fejki, tylko mijanie się z prawdą z rozmysłem, jak sprzedawanie garnków za 7 tys. staruszkom. Patrz na ilość lajków. Ludzie to ciągle kupują, a jego popularność rośnie.
  • Odpowiedz
  • 3
To nie sa fejki, tylko mijanie się z prawdą z rozmysłem, jak sprzedawanie garnków za 7 tys. staruszkom. Patrz na ilość lajków. Ludzie to ciągle kupują, a jego popularność rośnie.

@IdillaMZ: no w sumie patrząc na brak jakikolwiek źródeł tej rewelacji to to mogło być celowe kłamstwo. Ale zapewne była to przekleja z jakiegoś telegrama równie wątpliwej co polski odpowiednik renomy.
  • Odpowiedz
@Zuben: na oko tłumaczą jak leci z propagandowego trollkonta Maks 23 (@MaksNAFOFELLA) (ostatnio przewijało mi się na feedzie)

Przy nich to już nawet Massaro robi "rzetelny osint"
  • Odpowiedz
  • 5
Przy nich to już nawet Massaro robi "rzetelny osint"

@thorstein92: Ja w sumie nie wiem niby eksperci a wychodzi że oni nawet podstawowych telegramów ruskich jak greyzone, zbrodniarz girkin, rybar i tak dalej nie znają tylko przekleja z telegramów które robią od innych telegramów co robią przeklejki od tych a w tym cyklu wejdzie na jedną prawdziwą 5 zmyślonych informacji xD
  • Odpowiedz
@Zuben: zawsze rozwala Wolski i jego insajderskie info z frontu które potem się nie sprawdza. Nie pierwszy raz kiedy namierzył jakieś widmo jednostki, wydarzenia które nie istnieją na podstawie info z publicznie dostępnych telegramów które jakimś cudem nikt inny nie zauważył
  • Odpowiedz