Wpis z mikrobloga

Bawię się apką Unified Remote https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.Remote&hl=pl . To jest najlepsza rzecz jaka mi się przytrafiła oprócz AirDroida. Naprawdę mocno polecam. Skonfigurowałem sobie Wake-On-Lan i jak dziecko siedziałem w fotelu i telefonem włączałem i wyłączałem sobie kompa. Oprócz tego chyba z 30 aplikacji którymi można sterować ( w płatnej wersji jest więcej aplikacji i parę bajerów jak komendy głosowe), można tworzyć własne akcje i je zapisywać by potem jednym kliknięciem je wywołać. Ekran może emulować touchpada, mamy też klawiaturę. Dawno się tak nie bawiłem. :D #aplikacje #aplikacjemobilne #android Wołam też #windowsphone bo w waszym markecie też jest do pobrania a apka jest rewelacyjna. 9,5/10
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polbanda: Pilot do VLC chociażby, Wake-On-Lan idziesz klatką schodową/wchodzisz na swoje podwórko, zanim drzwi otworzysz możesz już sobie telefonem włączyć kompa. Wyłączyć też się da. W płatnej wersji, włączasz i wyłączasz monitor. Masz pilota do Foobara2000, Firefoxa i wielu innych programów, możesz przesyłać pliki. Jak ktoś dzwoni możesz telefonem spauzować/ściszyć grające multimedia. Właśnie dla takich apek kupuje się smatrfony.
  • Odpowiedz