Aktywne Wpisy

WielkiNos +18
Jednym z powodów braku chęci posiadania dziecka przez kobiety jest obawa, że po urodzeniu większość obowiązków spadnie na kobietę. Czyli prawie 70% kobiet uważa, że nie może liczyć na faceta. Z tego też może wynikać duża chęć uniezależnienia się finansowego od facetów i bycie samodzielną. No bo jeżeli nie można liczyć na faceta trzeba liczyć na siebie. Stąd stawianie na karierę i rozwijanie własnych pasji.
Zastanawia mnie tylko to nie lubienie dzieci
Zastanawia mnie tylko to nie lubienie dzieci
Dominek +163

NATO - potęga, największa potęga militarna świata, milion razy więcej PKB niż Rosja bla bla bla i przez rok nie może nic zrobić, żeby zapobiec rozwalaniu sprzętu przez śmieszne drony warte kilkadziesiąt razy mniej niż sprzęt który niszczą.
Ciekawe jakie teraz fikołki będą "a bo ukraińcy niewyszkoleni", "a gdyby coś tam a gdyby coś tam"
Fakty są takie, że te rozwalanie sprzętu przez te lancety który jest dostarczany trwa już rok i straty są gigantyczne, to jest obciach już, że nawet do tej pory jakiś dobrze zrobionych osłon nie zalatwili tylko rozstawiają jakieś śmieszne z drewna
#ukraina #wojna #rosja
dobra lecę oglądać inne obciachy, bo dziś mnożą się jak króliki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
JEDEN zniszczony Caesar w ciągu roku. Jeden.
Francja wkrótce rozwinie produkcję do 100 egzemplarzy rocznie.
@SzukamNlcku: Ale nie ma tych żołnierzy. "ale gdyby coś tam ale gdyby coś tam"
No to teraz jak się pojawiły cezary znowu od kilku dni wstawiają z nimi filmiki, że skaczą przy oddaniu strzału to masz, na drugi dzień już załatwiony.
I nie "cezary są od ponad roku xd" tylko cezary były używane mniej niż inny sprzęt.
@soroz30: Wyssane z palca brednie bez absolutnie żadnej podstawy faktycznej.
Jeden zniszczony Caesar po roku służby na froncie i wystrzeleniu dziesiątek tysięcy pocisków. Skuteczność rosyjskiej armii jest żenująca.
Ile z nich zostało uciętych tuż po uderzeniu, żeby ukryć chybienie albo brak
Ty we wpisie śmiejesz się z NATO a NATO tak jak mówiłem zmiotło by rosję w pył nie używając nawet 10% swoich zasobów.
@soroz30: Kolejne bezczelne kłamstwo bez żadnych podstaw faktycznych.
@soroz30: Nie zniszczony, tylko uszkodzony i odstawiony do remontu, manipulancie.