Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
cojaturobiedokunedzy +141
Post bez jadu czy pretencji, ale jak tak sobie rozmyslam, to ta zbiórka pokazuje ile znaczą firmy lokalne, że gdy przychodzi co do czego to trzeba stawiać na patriotyzm gospodarczy, nie ma tam Apple, Google czy Microsofta, nie ma Jeronimo Martins, ale jest WK Dzik jest XTB jest Inpost jest Budimex
#gielda #latwogang
#gielda #latwogang

źródło: temp_file.png704347375546336124
PobierzNie wiem ocb xd jak zagladam do piekarnika i widze, ze rosnie mi zajebiste ciasto albo tworza sie czarne purchle na pizzy to tez mi sie cieszy ryj xd
@sramnawas: nie wiem czy to przejdzie w norymberdze
@lim0: XD często właśnie jest, a dodatkow najgorsze kombo, bo nie może się z tym pogodzić więc szuka sposobów na oryginalności, które ironicznie są najbardziej oklepane i nudne, jak pomalowanie włosów
Nie mówię że każda pofarbowana osoba taka jest, miałoby to tyle samo sensu co napisanie że każda pofarbowana osoba "raczej nie jest nudną osobą"
Komentarz usunięty przez autora