Aktywne Wpisy

waro +87
Szybkie wnioski po debacie:
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie

ziemniak210 +17
źródło: temp_file9145877319940298062
Pobierz

źródło: temp_file.png704347375546336124
PobierzNie wiem ocb xd jak zagladam do piekarnika i widze, ze rosnie mi zajebiste ciasto albo tworza sie czarne purchle na pizzy to tez mi sie cieszy ryj xd
@sramnawas: nie wiem czy to przejdzie w norymberdze
@lim0: XD często właśnie jest, a dodatkow najgorsze kombo, bo nie może się z tym pogodzić więc szuka sposobów na oryginalności, które ironicznie są najbardziej oklepane i nudne, jak pomalowanie włosów
Nie mówię że każda pofarbowana osoba taka jest, miałoby to tyle samo sensu co napisanie że każda pofarbowana osoba "raczej nie jest nudną osobą"
Komentarz usunięty przez autora