Aktywne Wpisy
klubzangli +35
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

wfyokyga +27
Wczoraj se widziałem 2 terminator, to teraz trzeba jedynke remastered obejrzeć. Pierwszej części to mało pamiętam
źródło: temp_file6613009213500803446
Pobierz

@anemo5: XD, aplikacje są od tego żeby klient miał tanio a nie żeby kierowca zarabiał. Rzucaj to, chyba że chcesz sobie zajechać auto dla 20zł/h
No ale wiadomo że chcę podłapać jak najwięcej opinii i wyciągać z nich jak najwięcej się da
1. Nie jeźdź dalej niż 5 minut / 2km po pasażera chyba, że to jakiś wartościowy kurs albo jesteś na zupełnym zadupiu.
2. Lotnisko to nie jest wbrew pozorom miejsce, gdzie szybko złapiesz kurs powrotny o ile nie trafisz we właściwy moment.
3. Nawigacja czasem proponuje trasę o dwie minuty szybszą, która jest dłuższa o kilka kilometrów - uważaj na to.
4. Jeśli pasażer chce zmienić miejsce docelowe lub zajechać po drodze
2. Uf, jak dobrze że w Olsztynie nie ma lotniska xD
3. Dzięki za tą radę, muszę się od jutra bardziej przyglądać jak mnie prowadzi
Bardzo ci dziękuję za rady,
Patrząc na moje 3 ostatnie dni rekreacyjnego jeżdżenia, to
Natomiast wracając do twojego pytania, w Olsztynie FN pokazuje miejsce docelowe i cenę, bolt tylko miejsce odbioru, do momentu