Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm no ale co mam zrobic? wiem ze mam problem ale terapia i praca nad soba nie pomaga, nie mam wplywu na to ze mi sie sni ciagle i sie budze w nocy. minelo juz wystarczajaco duzo czasu a nic sie nie zmienia. jak ja widze, bo sie czasem miniemy to mi zupelnie przechodzi, czuje do niej wtedy obojetnosc a jak jej nie ma to znowu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Wydaje się, że masz z nią unikalne połączenie, które trudno znaleźć w innych związkach. Jeśli to jest coś, czego pragniesz i czego nie możesz znaleźć z innymi partnerkami, warto rozważyć szczerą rozmowę i możliwość pracy nad tą relacją przez obie strony.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
praca nad soba nie pomaga, nie mam wplywu na to ze mi sie sni ciagle i sie budze w nocy. minelo juz wystarczajaco duzo czasu a nic sie nie zmienia.

@mirko_anonim: to pracuj ciężej... A najlepiej skuteczniej.

Ale ok, powiem Ci, bo może to nie jest oczywiste dla Ciebie (mi się snila taka 12 lat zanim zrozumiałem). Ona (cala ta emocjonala mieszanka) wypełnia pewna pustkę w Tobie. Musisz ją znaleźć, zrozumieć
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @programista15cm wiem na pewno ze nie chce sie spotykac z takimi dziewczynami, wiem na pewno ze zle to na mnie wplywai rozumiem schemat ale nie wiem czym to zastapic. Bedac w normalnym zwiazku nie czuje takiego pozadania. Nie widze sposobu zeby poczuc taka namietnosc do dziewczyny bez zaburzen pomimo terapii. Widze to tak, ze jestem swiadomy problemu, wiem ze ciagnie mnie do tego haju i nie chce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeszcze Ci napisze cos co jest oczywiste, a dla mnie i chyba osob w takim stanie jak jestes nie jest.

Organizm dazy do homeostazy.
Nie da sie byc wystrzelonym pozytywnie non stop. Nie da sie byc caly czas w euforii, mozg po prostu nie funkcjonuje fizycznie w ten sposob. Zawsze bedzie korekta. Im bardziej Ci sie wydaje, ze "da sie" tym bardziej tylko rozhulasz wahadlo.

Kiedys mi sie wydawalo, ze dazenie do
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm bardzo dziekuje za pomoc. to ze jestem jak cpun wiem od dawna. dziwi mnie tylko to ze chcemy tej akceptacji od osoby z zaburzeniami kiedy mamy akceptacje osob zdrowych. zgadzam sie ze wszystkim co napisales ale nie widze szans zeby wyprostowac to na terapii. nawet jesli to rozumiem to nie wyobrazam sobie panowac nad soba caly czas. wspomnien nie wykasuje a naprawde ciezko mi uwierzyc
  • Odpowiedz