Aktywne Wpisy

ZnUrtem +16
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
źródło: Creed Aventus
Pobierz
Nighthuntero +447
źródło: GTZjJTfW0AAvdJq
Pobierz

To nie był dobry pomysł skoczyć na 80km kwadratobrania tuż przed 18 :D no ale dopiero wtedy miałem czas, więc trzeba było wykorzystać. Jechało się gładziutko do momentu aż nie dojechałem do Płone Bagna w Katowicach.. no nie da się ukryć, że bagna wciągają :D do tego piękne golden hour w lesie.. mmm. Gdybym tylko JEDNEGO kwadratu nie ominął to byłoby cudnie, ale na szczęście do tego jednego daleko nie mam, więc zgarnie się go przy okazji i wtedy duży od razu powiększy się o kilka więcej.
Na tych bagnach jak przenosiłem rower to gdzieś ujechała mi noga i poczułem ból w kolanie, który towarzyszył mi aż do końca jazdy, więc teraz trzeba się zregenerować.
#rowerowyrownik #gravel
źródło: kwadraty
Pobierz