Aktywne Wpisy
cmhqwidget +57
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 3
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
Atreyu +31
Skoro normicy uważacie, że wzrost nie ma aż takiego znaczenia to co powiecie na to?
Dlaczego w Biblii, Piśmie świętym padają takie słowa:
NAJWYŻSZEGO
Sam Bóg wskazuje w Piśmie Świętym rangę wzrostu i podkreśla dominacyjną wartość wzrost - Pan Bóg określa siebie mianem Najwyższego co oznacza, że im wyższy człowiek tym również jest wyżej w hierarchi ludzkiej (nie istnieje żadna hierarchia statusowa, to cope, menel bezdomny żul 200 cm >>>>>>>>>>>>>>>>> Tom Cruise 170cm)
No a co do Syna NAJWYŻSZEGO?
Ponownie, Jezus MOGGOWAŁ w swoich czasach wszystkich bezbożników, diabłów i szatanów. To też może tłumaczyć dlaczego tak wiele osób podążąło za Jezusem, był silnym genetycznie przewodnikiem stada. Dlatego Piłat BAŁ SIĘ wydać Jezusa na śmierć, ponieważ czuł respekt do jego silnych genów. Dopiero pod naciskiem zazdrosnych karłów i średniaków o wiadomo jakiej narodowości - zmuszony był posłuchać ludu i dać ludowi to czego rząda.
Nie był KARŁEM. Nie miał "średniej wzrostu". Był WYSOKI, a jego Bóg Ojciec jest NAJWYŻSZY.
Co tylko dowodzi jednego - im wyższy człowiek tym bardziej od Boga pochodzi, ponieważ cechą boską jest wysoki wzrost. Wszelkie karły i średniacy pochodzą od diabła, piekła - co nawet ma sens, bo posłuchajcie co mówi NAUKA o bardzo znanym każdemu kompleksowi - Kompleks napoleona:
Czyli jak sami widzicie - niscy są agresywni czyli źli, bliżej im do piekła niż do nieba. Połknijcie brutalny #katopill #blackpill #heightpill i przestańcie gadać głupoty, że MIMO WZROSTU JESTEŚCIE PRZEGRYWAMI
<175cm - facet karzeł
175-180 - pomiędzy karłem a średnim (50/50)
180-185 - lekko wysoki (akceptowalny)
185-190 - wysoki (może być)
190-200 - bardzo wysoki (ideał faceta)
Nie da się przegrywać życia będąc wzrostakiem @olaf_wolominski
#blackpill #redpill #tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #randkujzwykopem
Co to może oznaczać?
1. Trolling
2. Wybitne lenistwo
3. Cykl wzrostaka
@RyouNarushima: Ze trollują albo są tymi rodzajami przegrówów o których myślą normiki ale częściej to 1. Praktycznie każdy przegryw który żalił się na tagu a potem znalazł dziewczynę miał 180+. Nie ma żadnego udokumentowanego przegrywa na wykopie mającego sub180cm, który to zrobił.
A niscy próbują kompensować, try-hardować, są agesywni, władczy, wchodzą w jakieś redpille i staraj się być "alfa", dominować kobiety
Z tego powodu większość blackpillowców to np autystyczni programiści z dużymi zarobkami a redpillaki to średniego wzrostu leniwe gołodupce bez
Agresja jest ściśle powiązana z ilością testorenu i wychowaniem i psychologia często potrafi zawierać celowe przekłamania by wprowadzać ludzi w błąd Jeden wrocławski tejrapeuta (parę dni temu o zakładaniu rodziny wypowiadał się na wykopie) że główną przyczyna nieodnajdywania się ludzi do związku jest zawalenie robotą jego zdaniem a hipergamii
@slabart12: raczej przemanipulowana
tak samo jak z maryjką, laska sie pusciła z sąsiadem i skłamała że ciąża sama sie zrobiła
a rodzina wymyślila aniołka zeby hanby uniknac, a pewnie juz ktoś tam zbierał historyjki pod tworzenie sekty i poszło
plusik
@MomonSan: Pierwszy raz Cię widzę, więc nie mam pojęcia kim jesteś. Ja piszę o tych co przychodzą na tag, udawają najwiekszych przegrywów żeby zniknąc za parę miesięcy. To normiki atencjusze a nie przegrywy.
@MomonSan: w jaki sposób to się dzieje? No wiesz, może po prostu jesteś dobry z mordy a laski przeciętne też? Czy po prostu nie masz fobii społecznej, lęku przed bliskością czy czegoś takiego i jesteś dynamiczny to z łatwością poznajesz ludzi i masz sporo znajomych i wtedy