Aktywne Wpisy

MonazoPL +146
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
wqeqwfsafasdfasd +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file.png6977194008834555435
Pobierzźródło: temp_file.png8050980681618107789
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
W moim mniemaniu społecznie nadal mamy problem z odróżnieniem bogatych od
Becikowe - 1922 złote na osobę. Rodzinka 6k sie nie łapie, bo za bogata.
Fundusz alimentacyjny - 900 zł na osobę. Rodzic na minimalnej krajowej z jednym dzieckiem jest za bogaty by dostać wsparcie, które i tak drugi rodzic musi potem odpracować.
Zasiłek rodzinny - 674 zł na osobę XD
I z
@srgs: Ja ostatnio widziałem w necie jak ktoś uważa, że są za nieingerencją rządu do gospodarki i równocześnie za tym, żeby dyktator pilnował tego, żeby nie dochodziło do tworzenia się syndykatów i monopolów. Sprawdziłem, to rzeczywiście jest postulat JKM xD
@Szemiques: Jak widzisz w picie ile ci zabierają to krew zalewa. Jesteśmy rżnięci w dupe aż gardłem wychodzi.
źródło: kasa
Pobierzźródło: KASA2
PobierzAutentycznie jak mam opcje iść na l4 to idę, aby sobie to zrekompensować. Kosztem dla mojego pracodawcy jestem ponad 18k.
Do 30stki wolałabym mieć możliwość nic nie odprowadzać i kupić sobie za to jakieś 4kąty lub mieć porządny wkład do kredytu.
Konfiarze = osoby pewnie takie jak