Aktywne Wpisy
sergio91 +3
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Elberus +17
@PoncjuszPijak: Był z jakąś dziewczyną, której mógł chcieć zaimponować, żeby ją przelecieć.
@Madin5: w pełni uzasadnione to by było, tak samo jak wyjęcie noża i z-------e psa(w momencie gdy atakuje człowieka), gdyby właściciel się rzucał (atakował cię przy tym) dźgnięcie go nożem też w pełni uzasadnione, pamiętaj, że psy to rodzaj broni, w tej sytuacji właściciel używał broni wobec nieuzbrojonych cywilów. Żeby była jasność jestem przeciwnikiem używania broni
@Madin5: oczywiście nie było wolnych milicjantów, bo oni mają ważniejsze sprawy takie jak obrona pomnika ze schodami albo pewnej willi na Żoliborzu
@Madin5: ALE PRUCHŁEM XDDDD te gównokundle pogryzły też swojego pańcia hahahaha XDDDDDD mam nadzieję że jego mocniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dziekuje do wiedzenia koniec afery
@Cedrik: tak by było modelowo, ale pewnie w grę wchodzą bardzo silne emocje i chęć dorwania bandyty.
@Madin5 gosciu z dwoma agresywnymi psami, po pobiciu kobiety ot tak jakby nigdy nic wchodzi sobie do lokalu i zamawia kebaba?! Wtf?! A policja do tego czasu nie przyjechala?
Jakby policja chciała to mogli by dojechać kebabownie za
@Madin5: to chyba jakieś pitbulle, czy mieszanki z pitbullem? Myślałem że jak taki ugryzie to nie puszcza tylko trzyma i wyszarpuje ci ranę, a tutaj masz ewidentnie obrażenia od ugryzień, ale bez trzymania ręki i szarpania, trochę ciężko mi sobie poukładać przebieg tego zdarzenia w głowie, dobrze, że nie stało ci się nic poważniejszego, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i dojechania patusa w sądzie + odszkodowania,