@Madin5: przy rondzie ONZ jest masa kamer, jeśli znasz godzinę o której kupował kebsa i zapłacił kartą to jest kolejny trop. Powinno się udać go dorwać.
@radio_dalmacija: typ sam dorwany, po pół godzinie. Liczę czy ktoś może jakoś też był świadkiem pobicia, bo ja tego nie mam. I nie wiem czy i jak to kobieta zgłosiła, a jak tak to czy dadzą radę to powiązać.
@Madin5: Policja w naszym państwie jest tylko od ścigania gości z 1g i ściganiem przestępców przekraczających o 10 km/h przędność. Raz jechałem za typem pijanym 45 min zanim policja łaskawie podjechała jak już się zatrzymał. Państwo a jeszcze bardziej policja z dykty.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Typ jest ewidentnie znany w okolicach ronda ONZ, zatrzymywał się w kilku restauracjach po "pomoc"
@Madin5: wielki plus za to że ci się chciało, kup sobie dobry gaz pieprzowy
@Anastazjajestem xD no widzisz, a potem "czemu nikt nie reagował, ola boga w centrum miasta"
Komentarz usunięty przez moderatora
brawo za obywatelską postawę, ale czasem jest to ryzykowne
@Madin5: brawo psiarnia, kolejny raz się popisaliście
@Madin5: jakbyś powiedział że ma gram zielska to by byli w 3 minuty
@Zara_wracam: no jak widać nie pomógł. W państwie z kartonu to pora zrobić sobie pozwolenie na "sportowego" glocka i chodzić z 18 przyjaciółmi.
@Madin5: co to był za gaz? Żeby go przypadkiem nie kupić
"Ja to chyba lubię" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/40339649/halo-moderacja-moderacja-%CA%96-2-razy-usuneliscie-moj