Aktywne Wpisy
derylio1 +304
#chwalesie dzisiaj spłaciłem mój #kredythipoteczny
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
OscarGoldman +79
@czasnawybory666: o tych ecpu to już nawet nie mów, bo oni są z tej samej półki co pedofile. Łapią jakiś opóźnionych gości, którzy nie wiedzą jak kontrolować swoje popędy i o nich mówić, bo są niepełnosprawni, a te ecpu robi prowokacje koncentrując się na takich osobach, a później samosądy- choć nawet do przestępstwa by nie doszło. Takie środowiska są też łatwo infiltrowane przez pedofili,
Komentarz usunięty przez autora
@czasnawybory666: O tych opóźnionych, w dużej mierze niepełnosprawnych baranach których łapie Pierwszy Pododdział Szturmowy Gwardii Narodowej "ECPU weź to głośno powiedz"? O tych samych, którzy piszą w większości z dorosłymi podającymi się za dzieci? O tych samych których większość jest wypuszczana bo nie ma żadnych dowodów na pisanie z dziećmi? Nie no, owszem, warto pisać, gardzę nimi tak samo jak tymi ze zdjęcia powyżej i
@demimka: nie ma takiej możliwości, jeśli p-----l jest mężczyzną który gwałci chłopca to jest homo lub co najmniej bi.
Po za tym roznica czy dwojka rodzicow czy sam jeden zazwyczaj heteroseksualny ojciec? :) tak jak wyzej napisala demimka -
@demimka: @czasnawybory666 Myślę, że chodzi o to, że nawet na wykopie jacyś odklejeńcy piszą, że geje nie mogą być pedofilami, bo to kompletnie oddzielne kategorie, które nie mogą się łączyć, co jest nieprawdą. Polityczna poprawność w krajach anglosaskich tak twierdzi i to problem- bo pedofile mogą po prostu szukać schronienia w środowiskach lgbt