Aktywne Wpisy

andrzejdragan +318
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

MagicznyMariusz +109
źródło: 1000022251
Pobierz

Możesz się chować w lesie jak będziesz liczyć na upadek państwa. Wtedy możesz nawet wrócić jako ofiara 'nazistowskiego polskiego
@mirko_anonim: No to chcesz gadac poważnie czy o wojnie w Polsce? xd zdecyduj sie
Kupił bym pifko i wrzucał na wykop memy zaje##ne z reddita xD
@mirko_anonim: i cyk, IP do bagiet za dezercję, myślisz że na Mirko jesteś anonimowy?
#pdk
Jak masz czas i kasę -> możesz regularnie chodzić na strzelnicę to fajne hobby -> wystrzelasz w rok pewnie więcej niż większość żołnierzy w ciągu całej służby
Jak masz czas i motywację -> naucz się pierwszej pomocy -> ta wiedza może
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Jednakowoż gdyby w kraju zaczął się jakiś dym, a ja byłbym w PL to po prostu zrobilbym s--------e za granicę, nie mam żadnego interesu umierania za ten bajzel.
@mirko_anonim: no nie wiem czy 20 lat rycia łba, wykonywania rozkazów podstarzałego faceta i spranie mózgu dzieciom jest warte wcześniejszej emerytury.
@mirko_anonim :najlepiej s--------c do krajów nie NATO, pożyć tam, i zobaczyć. Na 90% powrót będzie możliwy, bo wbrew pozorom, zostaną tylko najglupsi, żeby dać się rozerwać w okopie.
@mirko_anonim: przecież do wojska praktycznie nikt się nie pcha i większość ludzi pcha się do korpo xD
żyjesz w jakiejś bańce inforamcyjnej :D
@mirko_anonim: (-‸ლ)