Aktywne Wpisy

23567435375 +193

czehuziom +5
#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

W dodatku w każdym mówi dokładnie to samo, abstrahując od sympatii politycznych, to pytanie się 10 razy "GDZIE JEST PROGRAM???!!! BO JA NIE WIEM JAKI ON JEST" przed konwencją programową jest groteskowe, już nie wspominając o jakichś 100 Ustawach Mentzena z 2019 roku.
Czyta wczoraj i dochodzi do Deregulacja przewozów osobowych - umożliwienie działania Uberowi i innym tego typu firmom. "No przecież działajom!" , ze zdziwieniem pieje doktór, który zapomniał jaka dyskusja w kraju była kilka lat temu, na jakich zasadach mają działać i o wojenkach uberowców z taksiarzami lub nie świadomy tego, że omawia jakieś pomysły sprzed 4 lat.
Jest wyborcą Platformy Obywatelskiej no i okej, niech każdy głosuje na kogo chce, ale czemu od "swojej" partii nie wymaga programu? Bo póki co bazuje ona na tym co Tusk obieca, a nie na programie.
Coraz bardziej przypomina mi to zagrywki #ator z Wideomanipulacji, tam też w kółko jedno i to samo.
Wydaje mi się, że trochę boli go, że kanał praktycznie stoi w miejscu, na grupie na FB cisza, odzywają się jedynie lizodupy, bo innych usuwa więc podczepił się pod popularnego ostatnimi czasy Mentzena. Był hype na Bartosiaka jakiś czas temu to nagrywał na okrągło o Bartosiaku.
Na screenie stagnacja kanału dr Piotr Napierala
#napierala
źródło: 2023-06-14_20h34_55
PobierzAtakowanie kogoś takiego to zwyczajny ból dupska i zazdrość.
@Azorek77: Bo to nie ma sensu? Dawno temu, inna partia, itp.
To niech w wolnej chwili analizuje jeszcze, najlepiej ze swoich cichym wspólnikiem z PO, jak Tusk powierzał Platformę opiece Matki Boskiej i ślubował przestrzeganie wartości katolickich. Bodajże na Jasnej Górze, była taka akcja. Nawet po niej pojawiła się deklaracja, nie chce mi się szukać. Również może w wolnej chwili przestudiować zapisy o IPN, które przy PiS
Wszedłem na stronę tej partii i nie znalazłem, w Internetach też nie ma (╯︵╰,)