Wpis z mikrobloga

Czym spowodowane jest nagrywanie przez Pjotera 4-5 dziennie materiałów o Mentzenie?
W dodatku w każdym mówi dokładnie to samo, abstrahując od sympatii politycznych, to pytanie się 10 razy "GDZIE JEST PROGRAM???!!! BO JA NIE WIEM JAKI ON JEST" przed konwencją programową jest groteskowe, już nie wspominając o jakichś 100 Ustawach Mentzena z 2019 roku.
Czyta wczoraj i dochodzi do Deregulacja przewozów osobowych - umożliwienie działania Uberowi i innym tego typu firmom. "No przecież działajom!" , ze zdziwieniem pieje doktór, który zapomniał jaka dyskusja w kraju była kilka lat temu, na jakich zasadach mają działać i o wojenkach uberowców z taksiarzami lub nie świadomy tego, że omawia jakieś pomysły sprzed 4 lat.
Jest wyborcą Platformy Obywatelskiej no i okej, niech każdy głosuje na kogo chce, ale czemu od "swojej" partii nie wymaga programu? Bo póki co bazuje ona na tym co Tusk obieca, a nie na programie.
Coraz bardziej przypomina mi to zagrywki #ator z Wideomanipulacji, tam też w kółko jedno i to samo.
Wydaje mi się, że trochę boli go, że kanał praktycznie stoi w miejscu, na grupie na FB cisza, odzywają się jedynie lizodupy, bo innych usuwa więc podczepił się pod popularnego ostatnimi czasy Mentzena. Był hype na Bartosiaka jakiś czas temu to nagrywał na okrągło o Bartosiaku.
Na screenie stagnacja kanału dr Piotr Napierala
#napierala
masonios72 - Czym spowodowane jest nagrywanie przez Pjotera 4-5 dziennie materiałów o...

źródło: 2023-06-14_20h34_55

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@masonios72: Bo Mentzen to przyszły premier Polski, który przywróci nam blask Jagiellonów i zbuduje potężną, husarską Polskę, przed której majestatem wieńce i hołd będzie składać cała UE.
Atakowanie kogoś takiego to zwyczajny ból dupska i zazdrość.
  • Odpowiedz
@masonios72: niby czemu śmieszne jest wspominanie o 100 ustawach Mentzena gdzie to był jego flagowy projekt, który był tak żenujący że go postanowił ukryć i żałośnie się z niego wykręcał
  • Odpowiedz
niby czemu śmieszne

@Azorek77: Bo to nie ma sensu? Dawno temu, inna partia, itp.

To niech w wolnej chwili analizuje jeszcze, najlepiej ze swoich cichym wspólnikiem z PO, jak Tusk powierzał Platformę opiece Matki Boskiej i ślubował przestrzeganie wartości katolickich. Bodajże na Jasnej Górze, była taka akcja. Nawet po niej pojawiła się deklaracja, nie chce mi się szukać. Również może w wolnej chwili przestudiować zapisy o IPN, które przy PiS
  • Odpowiedz
  • 1
@Azorek77: mam nadzieję, że niebawem wezmę się za program PiSu z 2015 i Samoobrony z 2005 :D w końcu przez lata nic się nie zmienia, postulaty muszą zostać takie same :D
  • Odpowiedz
@masonios72: przecież zartuję :) generalnie nie tylko Napierała leci w kulki z tymi atakami na konfę o program czy brak konkretów, dużo widzę takich ataków jakby inne partie to miały jakieś mega konkretne programy
  • Odpowiedz