#tinder powiem tak, jeśli macie 27+ lat i jesteście singlami to nie szukacie dziewczyny, za kilka lat popęd wam spadnie i będziecie singlami, kupicie sobie motorek będziecie podróżować i będzie fajnie, baba w tym wieku wszystko popsuje bo będzie cisnęła na ślub dom dziecko. Jeszcze jak się ma małe 20 to wiadomo że człowiek chory będzie jak nie wgryzie się w pośladki rówieśniczki ale jak się ma 27+ to już można spłonie odpuścić, są fajniejsze rzeczy od bzykania polek.
@rekkin: no to wiadomo, że potrafi, dlatego napisałem, że nie powinno. Mówimy o ogóle populacji, a nie o jednostkach. Np. biorąc pod uwagę to jak ja żyję, zdrowie powinno mi się już dawno posypać, a nic takiego nie odczuwam a do 40-tki już niedaleko ;) No ale mogę też nie wiedzieć czy mi coś dolega, z 15 lat nie miałem żadnych badań poza medycyną pracy.
@Operator_imadla: coś w tym jest. Po 26 roku życia walenie konia już daje mniej przyjemności, a i rzadziej się chce. Na szczęście znalazłem dziewczynę jak jeszcze mi się chciało b----ć kilka razy dziennie. Obecnie 2x w tygodniu i by wystarczyło xD
i słusznie. Jeśli kobieta chce mieć rodzinę musi zadbać o swoje interesy i szukać facetów, którzy chcą tego samego, a nie skakać po randomowych kutangach i tracić czas.
@WielkiNos: ale niestety zazwyczaj chce jakiegoś cyrku w białej sukni (nie będę edukował czego symbolem to jest jak ich własne buraczane matki tego nie zrobiły) a ma już jakiś przebieg. A co koorwa z POSAGIEM? - To było niewygodne więc zapomnieliśmy? Szanujcie
@Operator_imadla: To ze Tobie nie wychodzi z kobietami to nie znaczy ze musisz innym pisac ze nie ma to sensu. Co ciekawe w reklamach portali randkowych na FB sa rozne komentarze roznych osob i zawsze tylko i wylacznie nieatrakcyjni fizycznie mezczyzni pisza ze nie warto z tych portali korzystac. To daje jasny obraz tego jak wyglada 90% przegrywow.
Przecietni faceci a Ci powyzej zwlaszcza czytajacy takie wysrywy to tak samo
#blackpill
@WielkiNos: ale niestety zazwyczaj chce jakiegoś cyrku w białej sukni (nie będę edukował czego symbolem to jest jak ich własne buraczane matki tego nie zrobiły) a ma już jakiś przebieg. A co koorwa z POSAGIEM? - To było niewygodne więc zapomnieliśmy? Szanujcie
@Operator_imadla: powiem tak, róbcie co chcecie, tylko zastanówcie się dobrze, czego chcecie.
Przecietni faceci a Ci powyzej zwlaszcza czytajacy takie wysrywy to tak samo
źródło: ddd
Pobierz