Wpis z mikrobloga

• 12
Trzeba spełniać niespełnione marzenia z dzieciństwa.

@Anawa73: Najgorsze jest to, że teraz to nie ma sensu. Maleńki ekran, niska rozdzielczość, niewygodne sterowanie no i najważniejsze - problem ze znalezieniem czasu i motywacji do grania :(. W 2005 r. skakałbym z radości, ale nie teraz.
  • Odpowiedz
@wjtk123: miałem, wspaniała to była konsola. Grało się z kumplami w gta i call of duty na lekcjach xD Też dość popularny temat to były modyfikacje różnorakie tych konsolek. Dokładałem baterię z jakiejś nokii w miejsce napędu, diody w triggerach i sprzedawałem z zyskiem xD
  • Odpowiedz
@wjtk123: ostatnio wyciągnąłem moje i baterią była napuchnieta. Śpij słodko aniołku.

A dla was remainer. Sprawdźcie swoje PSP. Ostatnio jest wysyp spuchniętych baterii. Warto upewnić się zanim spali wam się chata.
  • Odpowiedz
@wjtk123: oj ile to się w fifę nagrało i gta.. ahhh <3 :>

A sprzedałem bo nie korzystałem potem, za jakieś 400 ziko XD
A teraz chętnie bym wrócił...
  • Odpowiedz
@wjtk123: ahhh za dzieciaka się tylko o tym marzyło (brak hajsu) a niedawno dostałem w spadku uszkodzone, po naprawieniu odrazu CFW wgrane i wszystkie gierki z dzieciństwa na karte wrzucone do nadrabienia. Niesamowita radocha i jak na 2025 sprzęt naprawdę daje radę zwłaszcza z opcją emulacji tytułów z PSX ( ͡º ͜ʖ͡º) silent hill org już ograne, lecimy dalej
  • Odpowiedz