Aktywne Wpisy

ItsyBitsyPajonk +36
źródło: punkt-weryfikacji-kotkow
PobierzJak poradzić sobie ze strata matki?
W zeszłym roku moja mama zginęła w wypadku samochodowym spowodowanym przez mojego ojca.
Na miejsce zdarzenia przyjechałam jak już mamę reanimowali. Widziałam wszytko,moment jak ratownicy walczyli o jej życie i ten,najgorszy- jak już leżała w worku. Slychaszalam rozpaczliwy krzyk mojej siostry,jak się dowiedziała o tym że mama nie żyje. Cały czas miele te wszystkie zdarzenia i cały czas mam wrażenie że to jest jakaś abstrakcja.w-----a mnie
W zeszłym roku moja mama zginęła w wypadku samochodowym spowodowanym przez mojego ojca.
Na miejsce zdarzenia przyjechałam jak już mamę reanimowali. Widziałam wszytko,moment jak ratownicy walczyli o jej życie i ten,najgorszy- jak już leżała w worku. Slychaszalam rozpaczliwy krzyk mojej siostry,jak się dowiedziała o tym że mama nie żyje. Cały czas miele te wszystkie zdarzenia i cały czas mam wrażenie że to jest jakaś abstrakcja.w-----a mnie

#blackpill
@WielkiNos: może skakać, a po 30tce skłamać że nie była rozwiązła xd i cyk, rodzina
a 4 lata później rozwód
@Operator_imadla: Popęd aż tak szybko nie spada, ale jako dojrzały facet bardziej kalkulujesz czy ci się to opłaca. Zwyczajnie widzisz że połowie kumpli się udało stworzyć udany związek, a połowie nie. Masz świadomość, że baby to są uje, a trafienie fajnej to jak szukanie używanego auta u handlarza w komisie. Jeszcze jak jesteś młody to doświadczasz zauroczeń, ale jako starszy facet
Po 40 rozpada się zdrowie i zaczyna się starość, nie masz na co i na kogo grindować i robisz magika.
Ale masz rację, powód magików około 40 jest inny, to głównie normictwo wtedy się odpala.
Nowotwory, przepukliny, kontuzje, alergie, migreny i co tam jeszcze mi nie przyjdzie do głowy.
To że świat jest sprawiedliwy i ludzie dbający o zdrowie nie chorują, to już klasyczny fenomen sprawiedliwego świata.