Aktywne Wpisy
SzymonXes +165
Straciłem możliwość i żałuję. Co zrobić, taki los incela (╥﹏╥)
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #blackpill
Minieri +56
#!$%@?ąc już od poziomu meczu to doping na Narodowym jak zwykle nie istniał, a zrobili nawet specjalne miejsce do intonowania przyśpewiek przez spikera z poziomu murawy xD I co? Jajco, oczywiście tylko "Polska! Biało - Czerwoni!", "My chcemy gola" i "Kuba Błaszczykowski" gdy schodził. Pod koniec było jeszcze "Wojtek Szczęsny Wojtek". Generalnie nic, typowo piknikowa atmosfera, niestety jak zwykle. Fajnie że coś próbują z tym zrobić ale jak wczoraj pisałem lepiej dać
#bekazlewactwa
@kulass: dzięki waszym kłamstwom*
@Jakovv: Jak to w jaki, zrobiło z Marciniaka prawicowego ekstremistę bo wystąpił w spotkaniu współorganizowanym przez polityka legalnie działającej partii w Polsce.
Taki przekaz poszedł w świat dzięki ¯\(ツ)/¯
@Jakovv: Tak, tak bo to my wymyśliliśmy film z Winnickim a potem donos
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak na poważnie, to powinieneś premię dostać za ten wpis. Ale nie za dużą bo jak widać, dużo osób nie złapało się na podstawy manipulacji.
PS. Chyba nie zgłosisz mnie moderacji za ZWYKŁE, NIC NIE SUGERUJĄCE pytania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@P3tro: w głębokim poważaniu chyba xD
Na tobie i twoich teoriach to już sie chyba każdy poznał.
@Tymajster:
xD neuropa chwili bez manipulacji nie potrafi wytrzymać. Jak już coś to "powiedział" że faszyści będą się nazywać antyfaszystami.
A już mamy być dokładnie to niema nigdzie udokumentowanej tej wypowiedzi i uznaje się ja za fejka. Ale nie spodziewam się od takiego ignoranta takie wiedzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że pomogłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Morf: Nie no oczywiście xDD Jakby przyłożyli pistolet do głowy jego żony i powiedzieli "przeproś albo ona zginie", to przecież też by nie musiał, przecież nie ma obowiązku posiadania żywej żony, ma wolną wolę i by nie przeprosił, jakby nic złego w tym nie było xDDDD Co
Pluję na @Watchdog_Polska, a
@kulass: dobski to nie jest neuropek z tego co wiem. A zachowanie staszewskiego było #!$%@?
@kulass: ale to nie nigdy więcej z niego zrobiło, ale on sam, udając się na spotkanie z takimi ludźmi. A przynajmniej taki przekaz poszedł w świat. Czy gdzieś oni
@Watchdog_Polska: xD już się nie kompromitujcie, jawnie popieracie niesłuszną nagonkę na Marciniaka