Aktywne Wpisy

Elev +9
ale sie bije z myslami
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Kto i dlaczego dopuszcza gowno-kod - wysryw programistow w postaci programu "poczta"? Funkcji znanych z OE (XP, win7) to nie ma, jest gownem dla karyny ktora sie nie "interesuje" ustawieniami. Ale ok gdyby to jeszcze dzialalo a nie dziala:
- czasami nie widzi zalacznikow!!!
- notorycznie nie wkleja malych obrazkow z innych programow z Microsoftu (jak snipping tool), kreci "wklejam" i wuj nigdy nie ukonczy zadania.
- inne bugi
Tego gowna nikt nie testowal a wrzucili na produkcje by wkuriwac ludzi. To sa programisci czy juz zwykli klepacze kodu "gwarancja do bramy (pusha git) i sie nie znamy"? Jaki program do poczty email teraz polecicie w zamian? Thunderbird? Tak by pop3 siciagal, archwium, sortowanie maili, reguly. Bezplatny najlepiej. To gowno z pakietu win10 win11 normalnie nie wiem jak zostalo dopuszczone...