Wpis z mikrobloga

357 318 + 202 = 357 520

Pierwsze 200km w życiu. I raczej ostatnie, przynajmniej przez dłuższy czas xD Temperatura przez cały czas wynosiła jakieś 33 stopnie, zero chmur i słońce cały czas mi paliło w czachę. Oczywiście, że zapomniałem się nasmarować, oczywiście że zapomniałem czapki, ale cała reszta była super.

Celem trasy było pojechać nad morze, zrobić te 200 km i przy okazji przejechać przez kilka średnich mostów.

Następnym razem będą dłuższe mosty, ale tam już się muszę dostać autem w okolice Lelystad :)

#rowerowyrownik #mtb #rower #holandia

Skrypt | Statystyki
wojciech_s - 357 318 + 202 = 357 520

Pierwsze 200km w życiu. I raczej ostatnie, przy...

źródło: IMG_8423

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@WyuArtykyu: akurat wybrałem taki dzień żeby wiało mi w plecy :) takie małe oszustwo, no ale wiadomo, nie dało się przez cały czas, ale tak z 60% trasy było Ok

@SzalonyOgorek Skutki poczułem dopiero jak wsiadłem do pociągu więc ogólnie nie było tak złe
  • Odpowiedz
@wojciech_s masz może doświadczenie albo przynajmniej wiedzę na temat wypożyczania rowerów w Holandii? Chętnie szosa albo gravel. Wybieram się z niebieskim na tydzień do Hagi i wciąż nie wiemy, czy pakować swoje rowery, czy wypożyczymy coś bezproblemowo na miejscu.
  • Odpowiedz
  • 0
@dekonfitura: doświadczenia w samym wypożyczaniu nie mam ale jestem pewien, że na miejscu coś znajdziecie z tym, że lepiej „zarezerwować” przed przyjazdem. Ale tak jak mówię, konkretnych stronek nie znam i niestety niczego konkretnego nie jestem w stanie poleci
  • Odpowiedz