Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +46
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +18
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz

Pierwsze 200km w życiu. I raczej ostatnie, przynajmniej przez dłuższy czas xD Temperatura przez cały czas wynosiła jakieś 33 stopnie, zero chmur i słońce cały czas mi paliło w czachę. Oczywiście, że zapomniałem się nasmarować, oczywiście że zapomniałem czapki, ale cała reszta była super.
Celem trasy było pojechać nad morze, zrobić te 200 km i przy okazji przejechać przez kilka średnich mostów.
Następnym razem będą dłuższe mosty, ale tam już się muszę dostać autem w okolice Lelystad :)
#rowerowyrownik #mtb #rower #holandia
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_8423
Pobierz@SzalonyOgorek Skutki poczułem dopiero jak wsiadłem do pociągu więc ogólnie nie było tak złe