Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2380
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +515
#diablo4
Głównie hydra z aspektami na dwie hydry plus czwarta głową plus pięciogłowa hydra po użyciu 300 many.
Do tego kula ognia, tarcza ognia, ściana ognia i inferno. W zaklinaniu podstawowa umiejętność plus kula ognia - wrogowie po śmierci wywołują kule ognia w miejscu gdzie padli.
Działa spoko, rzucam dwie hydry, inferno i tarcze, inferno sciąga wrogów do mnie, wale
główna - kula
mistrzostwa - zamieć
defensywne - ta tarcza lodowa i to zamrozenie
i tam jeszcze pasywki na pewno na długość tarczy
I na zaklinaniu tarcza i zamieć
używałeś np tego? w sensie ich porad co zrobić aby nie mieć problemów z maną
chyba, ze masz na myśli wersje endgame a nie wczesna, to ten build niby miewa problemy z mana jak nie zginie boss w parę sekund zanim wór suchy
Z tym buildem na 35 lvl obecnie kosze wszystko niesamowicie szybko, szczególnie po odpaleniu ulti. Super przyjemnie sie gra.
https://www.youtube.com/watch?v=3fKzWn1PMUk
Ja polecam ten build, podobny do tego co sobie założyłem ale może nawet lepszy bo ja nie używam póki co crackling energy, jak dacie sobie enchantment na 2 podstawowe skille to macie każdym atakiem efekt chilling i burn co daje ogromne możliwości korzystania z pasywów dla tych żywiołów + to co na paragon boardach. Nie mogę się przekonać do tego arc lash, granie meele magiem to jedno wielkie
Ice Armor + Frost Nova + Deep Freeze ulti + Blizzard + frost bolt + frozen orb. Na enchancie ice Shard chyba mam lub ice blades