Wpis z mikrobloga

• 0
@Fileperek ja gram jak mi się podobało, nie patrzę na buildy z neta.
Głównie hydra z aspektami na dwie hydry plus czwarta głową plus pięciogłowa hydra po użyciu 300 many.
Do tego kula ognia, tarcza ognia, ściana ognia i inferno. W zaklinaniu podstawowa umiejętność plus kula ognia - wrogowie po śmierci wywołują kule ognia w miejscu gdzie padli.
Działa spoko, rzucam dwie hydry, inferno i tarcze, inferno sciąga wrogów do mnie, wale
  • Odpowiedz
@Fileperek ja sobie pod lód robię, ale bez tych skilli na osłonięcie i bez większych problemów z maną

główna - kula
mistrzostwa - zamieć
defensywne - ta tarcza lodowa i to zamrozenie
i tam jeszcze pasywki na pewno na długość tarczy
I na zaklinaniu tarcza i zamieć
  • Odpowiedz
@Fileperek: byczq jest bardzo prosty sposób aż dziw że nikt o tym nie mówi - aspect of umbral w max wersji + chill jest traktowane jako cc i #!$%@? chain lightninig praktycznie cost free mana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fileperek: imo najlepszy build to: basic ten prądowy + chain lightning + ice armor + frost nova lub ta kulka śnieżna (jak masz itema pod to) + ulti jedyne dobre to te prądy + Blizzard + na enchanta hydra i flame shield, żeby nie padać
Z tym buildem na 35 lvl obecnie kosze wszystko niesamowicie szybko, szczególnie po odpaleniu ulti. Super przyjemnie sie gra.
  • Odpowiedz
@Fileperek: @mentorSKY

https://www.youtube.com/watch?v=3fKzWn1PMUk

Ja polecam ten build, podobny do tego co sobie założyłem ale może nawet lepszy bo ja nie używam póki co crackling energy, jak dacie sobie enchantment na 2 podstawowe skille to macie każdym atakiem efekt chilling i burn co daje ogromne możliwości korzystania z pasywów dla tych żywiołów + to co na paragon boardach. Nie mogę się przekonać do tego arc lash, granie meele magiem to jedno wielkie
  • Odpowiedz
@Fileperek: dziś sobie przetestowałem kompletnie inny build, bo mi dropnął legendarny staff z bonusami do frozen orb (zostaje w miejscu dłużej i wybucha aż 2 czy 3 razy). Przy tym buildzie nie padam w ogóle, mam dużo many i kompletnie niszczę wszystko na drodze. Polecam.
Ice Armor + Frost Nova + Deep Freeze ulti + Blizzard + frost bolt + frozen orb. Na enchancie ice Shard chyba mam lub ice blades
  • Odpowiedz