Aktywne Wpisy

Leniek +277
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
Sophos +84
Jeśli chodzi o sprzedaż alkoholu na wynos, to jestem za modelem szwedzkim.
Chcesz kupić wino czy wódkę? Proszę bardzo — ale tylko w specjalnym sklepie, otwartym od 10:00 do 19:00 (albo nawet do 18:00, już nie pamiętam jak to tam dokładnie).
Ale nie na stacji benzynowej.
Nie w Żabce.
Nie w „warzywniaku”.
I na pewno nie w markecie przy kasie obok lizaków.
Chcesz kupić wino czy wódkę? Proszę bardzo — ale tylko w specjalnym sklepie, otwartym od 10:00 do 19:00 (albo nawet do 18:00, już nie pamiętam jak to tam dokładnie).
Ale nie na stacji benzynowej.
Nie w Żabce.
Nie w „warzywniaku”.
I na pewno nie w markecie przy kasie obok lizaków.

#diablo4
Głównie hydra z aspektami na dwie hydry plus czwarta głową plus pięciogłowa hydra po użyciu 300 many.
Do tego kula ognia, tarcza ognia, ściana ognia i inferno. W zaklinaniu podstawowa umiejętność plus kula ognia - wrogowie po śmierci wywołują kule ognia w miejscu gdzie padli.
Działa spoko, rzucam dwie hydry, inferno i tarcze, inferno sciąga wrogów do mnie,
główna - kula
mistrzostwa - zamieć
defensywne - ta tarcza lodowa i to zamrozenie
i tam jeszcze pasywki na pewno na długość tarczy
I na zaklinaniu tarcza i zamieć
używałeś np tego? w sensie ich porad co zrobić aby nie mieć problemów z maną
chyba, ze masz na myśli wersje endgame a nie wczesna, to ten build niby miewa problemy z mana jak nie zginie boss w parę sekund zanim wór suchy
Z tym buildem na 35 lvl obecnie kosze wszystko niesamowicie szybko, szczególnie po odpaleniu ulti. Super przyjemnie sie gra.
https://www.youtube.com/watch?v=3fKzWn1PMUk
Ja polecam ten build, podobny do tego co sobie założyłem ale może nawet lepszy bo ja nie używam póki co crackling energy, jak dacie sobie enchantment na 2 podstawowe skille to macie każdym atakiem efekt chilling i burn co daje ogromne możliwości korzystania z pasywów dla tych żywiołów + to co na paragon boardach. Nie mogę się przekonać do tego arc lash, granie meele magiem to
Ice Armor + Frost Nova + Deep Freeze ulti + Blizzard + frost bolt + frozen orb. Na enchancie ice Shard chyba mam lub ice