Aktywne Wpisy

ketiow +128
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz
luke-mat +135
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

Moja Mama pracuje jako sprzątaczka na jednym z basenów, ostatnio po powrocie z pracy opowiedziała nam sytuację o tym jak podczas zbierania wody z szatni dotknęła jedną z klientek maszyną do zbierania wody. Natychmiast ją przeprosiła, natomiast ów „Pani” zaczęła wydzierać się na moją mamę tekstami typu „Pani przepraszam nic mi nie da” itd. Dosłownie, zaczęła drzeć na nią mordę. Widać ze mamie było bardzo przykro podczas opowiadania całego zajścia. Jak bardzo sfrustrowani w życiu muszą być tacy ludzie by wyładowywać swoje emocje na przypadkowych osobach wykonujących swoją pracę…
#sytuacjazzycia #ludzie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
@mirko_anonim: ego..