Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
hub_bub +12
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak

Też wykopkowy przegryw: większość swojego czasu i pieniędzy poświęca na pracę, z której prawie nic nie ma za to płaci ogromne podatki, nie zrobi też żadnego dziecka na boku, po prostu wegetuje jako jedna z milinów mrówek, które ze spuszczoną głową poświęcają całe swoje samotne życie aby mimowolnie utrzymać ten kraj i ogólnie z punktu widzenia biologii przegryw na etacie jest podwładnym samotnej matki na zasiłku, bo on pracuje za trzech aby ona i jej dzieci mogły się bezmyślnie mnożyć na bezrobociu.
Mało kto sobie zdaje sprawę, jak bardzo samotne matki i inni zasiłkowcy drenują ten kraj. Przykładowo osoba na minimalnej odprowadza rocznie w podatkach około 22k-28k PLN (zależnie czy kupuje paliwo, a-----l i inne rzeczy z wysoką akcyzą) a samotna matka z trójką dzieci w mieszkaniu socjalnym to koszt jakichś 35k-45k PLN rocznie (w zależności od miasta) więc na jedną „madkę na pełen etat” pracują dwieosoby.
W Polsce najbardziej opłaca się urodzić kobietą i po prostu r----ć na prawo i lewo od skończenia 15 roku życia tak długo, aż będzie można żyć z zasiłków i alimentów…
#przegryw #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #tinder #zwiazki #heheszki #humorobrazkowy #madki #bekazpisu #bekazlewactwa #polityka
źródło: patusy
PobierzNo ale dziwne czemu w Polsce tyle mężczyzn popełnia s---------o.
@Mathas:
Oczywiście że dobrze - masz mieszkanie i żarcie i nie musisz tryać u Janusza. Problem jest taki, że to tylko dla "wybranych".
Jakby ktoś mi dał nawet 1500zł za nic nierobienie co miesiąc do końca życia z coroczną waloryzacją to bym się nie zastanawiał.
@wqeqwfsafasdfasd: Nie koleś, przegryw nie jest podwładnym jakiejś tam k---a śmiesznej, wiejskiej matki na zasiłku, tylko sługą nie mającego problemów z kobietami, starszego od niego, lepiej zarabiającego, odprowadzającego więcej pieniędzy do budżetu, dzianego samca z żoną, dziećmi, dużym domem, rasowym psem, dobrym samochodem i kochanką
Te kobiety, których najbardziej nienawidzicie, czyli „puszczalskie hedonistki” to w 90% albo młode panny z bogatego domu albo młode pracowniczki korpo, które swoim rzekomo strasznie złym stylem życia po prostu odbijają sobie stresy dnia codziennego i wydają na nie większość swoich wypłat XD Takie panny
@Warrior_97:
Znam wiele madek na pełen etat które mają dzieci i już nie pójdą do pracy - wszystkie bez wykształcenia i żadnego zawodu.
@DiegoGonzales: tacy ludzie oddali w podatkach państwu pewnie więcej niż Ty (raczej trudno zoptymalizować aż tak podatki żeby wyszły ponad 4x niższe).
Wg mnie wszystkie tego typu programy powinny zachęcać do pracy lub przedsiębiorczości. Np. 500+ mogłoby być przez te 1,5 roku po urodzeniu dziecka w gotówce (bo trudno pracować po samym urodzeniu), a
@tomek123456789:
Ogólnie to smutne jak głupi i leniwy jest ten naród @DiegoGonzales w jednym zdaniu pokazał że:
-500+ powinno być tylko dla biedoty, czyli dopłacamy do bycia biedakiem -> mamy