Aktywne Wpisy

Cumill +48
#ufo daleko mi do gościa w foliowej czapce, ale tematem ufo/teorii spiskowych 'interesuję się' ponad 10 lat. To co teraz się dzieje traktuję jako ciekawostkę i jestem cholernie ciekaw jak ten temat się zakończy.
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°

Sprawdzić doznania płynące ze splotu barkowego po wczorajszym p---------u w samochód. Da się jeździć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Płotka przy okazji została rozebrana na części, złożona na nowo i nawet działa. Co jak co, ale Eskera nie da się zajechać, passat wsrod rowerów xD
Udało się dostać od ręki nowy uchwyt do Karoo, także jutro można into kwadraty od rana ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel
Skrypt | Statystyki