Aktywne Wpisy
takiMirek29 +9
Sąsiad co 1-2 dni wystawia przed drzwi mieszkania worek ze śmieciami, wieczorem, tak koło 20-21 i do rana leży. Pogadać z nim czy to nic nie da? Co innego zrobić? Jak rano wychodzę do pracy do śmierdzi przeważnie w całym korytarzu.
#sasiedzi #mieszkanie #kiciochpyta
#sasiedzi #mieszkanie #kiciochpyta
aleksc 0
Co śmiesznego powiedzieć przy odejściu z pracy w ostatni dzien, w firmie w której pracowało się wiele lat do kolegów i koleżanek z pracy?
#programista15k #pracait
#programista15k #pracait
W każdym jednym temacie wykopiesz wpis z tt z góra 3 lat wstecz gdzie będzie dokładnie odwrotne stanowisko co teraz XD
Potrafię wskazać jakąś warstwę ideową pis, PO, PSL, Lewicy. U Konfy tego nie ma, to są czyści populiści, którzy mówią ludziom dokładnie to co im pokazuje wewnętrzny najnowszy sondaż.
Tak sobie myślę XD I w ramach tego myślenia myślę, że społeczeństwo jest z każdym rokiem ciut głupsze. Kukizy, Palikoty czy Petru musieli się bardziej postarać.
#konfederacja #bekazakonfederacji #bekazpisu #wybory #niewiemjaktootagowac #polityka
XDDDDD
PS. Jak tam taniejące nieruchomości i dolar po 6 zł?
@mickpl: acha. A nie przyszlo ci na mysl ze ta partia moze jednak chce cos zmienic w tym kraju? Naprawde wedlug ciebie lepszym pomyslem jest glosowac na 2 partie naprzemiennie od ponad 20 lat i oczekiwac innych rezultatow?
Przeciez osoby ktore
Jedyne co chcą zmienić to wprowadzić katotaliban z orgio juris.
Nierealne pomysły na gospodarkę, wyjście z UE, wyjście z NATO, jawne umizgi do putina.
Wskaż mi jedną ustawę, którą zaproponowała i doprowadziła do przegłosowania konfederacja, jedno usprawnienie państwa, jedno uproszczenie podatków. Wskaż mi jakąkolwiek idę, którą konfederacja od początku do końca przeforsowała przez proces legislacyjny. I nie, nie chodzi mi zakaz aborcji. Ile oni już są w sejmie?
Kto chce wychodzic z NATO? Chyba ty z kolegami z neuropy. To samo z UE.
Ile czasu tych POTEZNYCH JEDENASTU POSLOW jest w sejmie? Sporo. Tylko co oni tak naprawde mieli mozliwosc
jakby to byli faktycznie mądrzy i ogarnięci posłowie to i w 11 przeforsowali korzystne zmiany. to nie muszą być jakieś wielkie ustawy od razu, wystarcza drobne poprawki. ale nawet takich nie znajdziesz bo to da populiści!
Ale przeciez wprowadza
https://streamable.com/rz7mj4
@i-marszi: Taki komentarz mógł napisać kompletny ignorant z zakresu polskiego procesu legislacyjnego z klapkami na oczach w postaci myślenia życzeniowego. No rzeczywistość trochę rozjeżdża z twoimi wyobrażeniami kochasiu
czyli ilu ich musi być żeby coś zrobić?
inni coś tam zgłaszają
https://www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/agent.xsp?symbol=PROJNOWEUST&NrKadencji=9&Kol=D&Typ=UST
a tu o NATO
https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/609390,korwin-mikke-usa-rosja-sojusz.html
Zaden wyborca konfederacji juz od lat nie bierze korwina na powaznie a ty i kilku innych ciagle nim spamujecie tak jakby to byla jakas wyrocznia.
Wskaz mi oficjalne stanowisko partii konfederacja w sprawie:
Wyjscia
I wróciliśmy do punktu wyjścia :) to co pisał @mickpl nie ma stanowiska partii tylko każdy poseł coś innego pierdxieli. Jak nam posła partii, jej założyciela i ojca ideologicznego nie brać na poważnie? to kogo mam brać na poważnie? 100 ustaw? piątkę konfederacji?
@mickpl: w ciągu tygodnia potrafią zająć dwa różne stanowiska w zależności do której grupy sie kieruja. Oczywiście wszystkim mówią, że to tamci są głupi i trzeba im wciskać kit żeby zdobyć glosy
Piszesz te bzdury jakbys w nie naprawde wierzyl i mial nadzieje
@mickpl: Czyli mówisz, że chodzi o piniondze? Ewentualnie jeszcze "Konfederacja jest przeciwko <tu sobie wybierz co akurat leci w przekazie>"