Aktywne Wpisy
iluvmypickle +5
pułap oszczędności między 30-60k jest dziwny, bo z jednej strony mogę kupić wszystko na co mam ochotę np. komputer, auto, wakacje itp a z drugiej strony nie jestem w stanie kupić za te pieniądze nic wartościowego np. działki budowlanej.
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
purpurek +4
W każdym jednym temacie wykopiesz wpis z tt z góra 3 lat wstecz gdzie będzie dokładnie odwrotne stanowisko co teraz XD
Potrafię wskazać jakąś warstwę ideową pis, PO, PSL, Lewicy. U Konfy tego nie ma, to są czyści populiści, którzy mówią ludziom dokładnie to co im pokazuje wewnętrzny najnowszy sondaż.
Tak sobie myślę XD I w ramach tego myślenia myślę, że społeczeństwo jest z każdym rokiem ciut głupsze. Kukizy, Palikoty czy Petru musieli się bardziej postarać.
#konfederacja #bekazakonfederacji #bekazpisu #wybory #niewiemjaktootagowac #polityka
to mówisz że piątka jest wyrwane z kontekstu, to wytłumacz mi co metzen myśl na myśli ?
powiedział że ich wybór y chcą tego słuchać, to na tym zbudują program polityczny i że jest to metoda naukowa. gdzie tu jest wyrwanie z kontekstu? oświeć mnie
Wlasnie dlatego nikomu sie nie chce dyskutowac z ludzmi atakujacymi konfederacje bo wiadomo ze cokolwiek napiszemy i cokolwiek zdementujemy to u was jak krew w piach. Nie weryfikujecie nie ogladacie nie czytacie zamiast tego macie jeden cel: atak.
Wiec sorry ale nie mam zamiaru tracic czasu na streszczenie tego wykladu bo dobrze zdaje sobie sprawe z
@mickpl: ( ͜。 ͡ʖ ͜。)
przecież ja to widziałem wiele razy xd . to lata w internecie już jakiś czas przecież, nie ogarniasz takich podstaw?
a te 100 ustaw co je pies zjadł, to były na tą kadencję a kadencja się jeszcze nie skończyła a konfederacja już zmieniła zdanie xd
@i-marszi: te*
Co ma do tego koniec kadencji. Projekty mialy byc gotowe na 2019 rok i byly gotowe na 2019 rok. W prawie czy ogolnie w polityce wszystko sie zmienia z dnia na dzien. Gdybys polityka zamknal na miesiac w pokoju bez dostepu do mediow i wypuscil to by do konca zycia nie ogarnal na biezaco zmian w prawie.
A ty chcesz zeby jakims cudem przy tym calym
nie ma duzej filozofii
tak zmienić, chyba dzietność na jeszcze mniejszą, bo przecież nigdy nie przedstawili nawet grama wyliczenia co się stanie po wywaleniu pitu czy vatu. Nie zauważasz tu populizmu? xD
Doskonale rozumiem zawód liberała na PO, ale to wygląda jak z deszczu pod rynnę... A raczej pod jebitne wielki wodospad, bo przecież te socjalne programy to kropla w morzu wszystkiego co naobiecywała Konfa.
Wyborcow tej partii korwin interesuje
@William_Lawson: gdzie sa jakiekolwiek "wyliczenia" partii rzadzacej? Gdzie sa wyliczenia PO albo lewicy?
Gdzie sa wyliczenia jakiejkolwiek partii?
Spotkanie programowe konfederacji bedzie w tym miesiacu wiec pisanie o braku wyliczen czy programu jest bezcelowe.