Aktywne Wpisy

Dziambelll +109
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
petarda +296
Dużo osób pisze, że są szokowani skalą #polskieonuce i zastanawiają się jak z tym walczyć. Otóż jest już za późno ze wszystkim. Przypomnijcie sobie #powodz na mikro i tę scenę.
Właśnie na TVN redaktor gada z babą, która ma już wodę pod domem. Mówi jej, że to ostatnia szansa na ewakuację zanim przyjdzie fala. Baba na to, że ona nic nie wie o fali bo nie ogląda telewizji.Bojanowski
źródło: bfa4111e41929b8279461f6b59857780ff47102b459e919268e98959f6849b82
Pobierz

@ekjrwhrkjew: fajny troll.
Nie zapomnij o ziobrze, partia pana zero tez ma Polskę w nazwie. Co ważniejsze w nazwie ma jeszcze suwerenna a to brzmi bardziej dumnie niż coś co ma w nazwie ludowe gdzie wiadomo co inne grupy jak lwp-ludowe wojsko polskie.
Miłego dnia ciekawy troling.
źródło: comment_9qDjBNBcNS48JM6StN94p0KnJbRojwNX
PobierzMoze byc tak ze nawet konfeerussja nie da wiekszosci pisowi. Wtedy bedzie podbieranie poslow (albo koalicja z calym ugrupowaniem)
Poczytaj sobie ile razy PSL byl a ile razy nie byl w koalicji. Obojetnie czy trzeba sie bylo przylepic do prawa czy do lewa :)
Poza tymco by ne mowic - raczej PO (teraz to juz chyba KO) bedzie mialo wiecej poslow niz PSL w sejmie - wiec trudniej o koalicje bo pis nie lubi sie dzielic wladza. Z mala partia sie podzieli bo wie
@ekjrwhrkjew: dokładnie, obasadzali stanowiska rodziną zanim to było modne xD
Nawet zakladajac ze to jest zgodne z prawem to gdzie widzisz problem?
Zakladajac ze pisowi i konfederussji bedzie brakowac 3 poslow to jakas organizacja ktora dostala
To Ty wspomniales ze nie jestes pewien czy czasem PO nie wejdzie w koalicje z pis.
Wiec Ci wytlumaczylem ze nie ma takiej opcji bo to za duza partia i jakby weszla w koalicje z pis to karakan by musial za duzo wladzy oddac - a on nie do konca lubi sie dzielic
@gorzki99: No tak średnio pokazałeś sposób, bo napisałeś, że wystarczy jak jakaś organizacja dotowana przez spółkę skarbu przelej kasę na CARITAS, tylko że to musi zrobić poseł a to już trochę zmienia. Przelanie pieniędzy ze spółki skarbu państwa, czy fundacji bezpośrednio na konto polityka nie wchodzi w grę, trzeba troszkę bardziej pokombinować. Poza tym ty to nazwałeś populizmem a ja
źródło: 44530564_326065504642626_1775592286789304320_n
Pobierz@ekjrwhrkjew: przeczytałem głosem klocucha
@ekjrwhrkjew: Co do meritum to to samo ale warto nazywac rzeczy po imieniu :P
Panie zycie nauczylo mnie kombinowac (przydatna umiejetnosc w ZSW) ale do politykow to mi daleko.
Po pierwsze nie mam zielonego pojacie co se wymysla a po drugie jakie prawo uchwala. Po trzecie dalej nie mam pewnosci czy takie zapisy sa zgodne