Aktywne Wpisy

daeun +140
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz
Vegasik69 +100
źródło: 1000017450
Pobierz

@mirko_anonim: Że niby co?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@choochoomotherfucker: dlaczego?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: wydaje się, że przyczyny zdiagnozowałeś. Młode dziewczyny/kobiety wybierają na partnerów naprawdę hożych facetów. Przechodzą mi wtedy wszystkie moje smęty nad własną niezbyt udaną sferą miłosną, bo czuję się jakbym miał rywalizować z Ingemarem Stenmarkiem w alpejskim gigancie, kiedy sam ledwo zjeżdżam pługiem. Wydaje mi się, że poziom atrakcyjności związanych 40latków, jest zbliżony.
Relacje z sugar daddy młodych dziewczyn, ale może idę za daleko w swoich konstatacjach i młode dziewczyny
ale to nie chodzi o zadbanie o siebie, nie wazne ze sie jest nieatrakcyjnym i nieciekawym, kobieta +7/10 należy się wykopkowi +3/10, bo tak, czego nie rozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000001397
Pobierz