Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mintaa: To może inaczej. Nie zgadzam się z feministakami, bo mają głupie argumenty. Ale taki problem w jakiejś części istnieje.
Pensje wielu zawodów administracyjnych istniejących poza wolnym rynkiem z dużą reprezentacją kobiet są bardzo niskie. To jest realny problem.

Pomoc społeczna, nauczyciele, pensje w wielu zawodach medycznych czy okołomedycznych (tych które realizowane są praktycznie tylko w publicznej służbie zdrowia), szeroko pojęta administracja publiczna. Wiele służb publicznych: meteorologicznych, geologicznych. chemicznych, archeologicznych
  • Odpowiedz
@Mintaa: Masz troche racji ale pomyśl z drugiej strony, czy takie komentarze/posty jak twój nie dają więcej złego niż dobrego? Cał wykop z------y nowym stadium polaryzacji, teraz jak coś powiesz o tej "julce" to zaraz jesteś konfiarzem i wrogiem takim jak pis.
A być może o to pisowi chodzi? żeby konfe odzielić od opozycji? czy nie byłoby im to na rękę? myślcie ludzie
  • Odpowiedz
@Mintaa: poszedłem na marsz żeby pokazać WSZYSTKIM politykom środkowy palec. Mam dość tego chorego układu ze władza robi z nami co chce. Tak samo w-------o mnie PO przed wyborami 2015. Mam nadzieje ze bedzie dobrze, nie wiem do końca co to znaczy bo klasa polityczna w PL to szambo. Wiem jednak ze jako społeczeństwo, zjednoczeni zasługujemy na to :)
  • Odpowiedz
@NoGod23 No konfa ci nic nie da ale za to zabierze jeszcze więcej niż PiS i po razem wzięci xD bo wolność słowa według memcena powinna być niżej już jego
Buk chonor i włoszczyzna
  • Odpowiedz