Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 379
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xeni323: "Cały dzień coś tam pisaliśmy, przepraszala mnie ze nie doszło do niczego więcej,.."
Czyli sama najpierw ci potwierdziła w wiadomości że nic nie było, po czym parę godzin później zgłosiła to na psy? XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 32
@woskrosenie wiesz że jest coś takiego jak postępowanie wyjaśniające i to co w telefonie może dopiero biegły zabezpieczyć a nie policja? policja ma tą informację w moich zeznaniach
  • Odpowiedz
@Xeni323: po "postępowaniu wyjaśniającym" masz zamiar ją oskarżyć o bezpodstawne oskarżenie i w ramach zadość uczynienia za zszargane nerwy ma wpłacić kasę na np dom samotnego ojca?
  • Odpowiedz
via Android
  • 36
@woskrosenie po umorzeniu postępowania przez prokuraturę lub wygrania procesu sądowego ponieważ nie wiadomo jak to się dalej potoczy, owszem część pieniędzy które będzie musiała wpłacić pójdzie na jakiś cel charytatywny a część na pokrycie kosztów mojego prawnika, leczenia i trochę na zadośćuczynienie
  • Odpowiedz
via Android
  • 160
@vorio nie, rozmawiałem z prawnikiem i policja i wszyscy mówią żebym nie kontaktowal się ponieważ może to pogorszyć sytuację. ogólnie przy oskarżeniu takiego kalibru nie powinno być żadnych rozmów wychodzę z takiego założenia.
  • Odpowiedz
  • 79
@Xeni323 a tych pieniędzy nie możesz sobie zostawić? przecież to ciebie oskarżyła, ty straciłeś czas, nerwy i zdrowie przez denerwowanie się i moim zdaniem powinny należeć się tobie no chyba, że sam zdecydowałeś, że przekazujesz na jakiś cel czy się mylę?
  • Odpowiedz
że muszę jechać na komendę jako świadek ponieważ prokurator odstąpił pierwotnie od postawienia jakichkolwiek mi zarzutów

@Xeni323: to jest typowe postprlowskie chamstwo - wzywanie jako swiadka mimo, ze oczywiste ze jestes podejrzany. Mam nadzieje ze papuga ci wyjasnil co i jak, aczkolwiek z tego co piszesz to papuga dopiero byl pozniej
  • Odpowiedz