@Xeni323: "Cały dzień coś tam pisaliśmy, przepraszala mnie ze nie doszło do niczego więcej,.." Czyli sama najpierw ci potwierdziła w wiadomości że nic nie było, po czym parę godzin później zgłosiła to na psy? XD
@woskrosenie wiesz że jest coś takiego jak postępowanie wyjaśniające i to co w telefonie może dopiero biegły zabezpieczyć a nie policja? policja ma tą informację w moich zeznaniach
@Xeni323: po "postępowaniu wyjaśniającym" masz zamiar ją oskarżyć o bezpodstawne oskarżenie i w ramach zadość uczynienia za zszargane nerwy ma wpłacić kasę na np dom samotnego ojca?
@woskrosenie po umorzeniu postępowania przez prokuraturę lub wygrania procesu sądowego ponieważ nie wiadomo jak to się dalej potoczy, owszem część pieniędzy które będzie musiała wpłacić pójdzie na jakiś cel charytatywny a część na pokrycie kosztów mojego prawnika, leczenia i trochę na zadośćuczynienie
@vorio nie, rozmawiałem z prawnikiem i policja i wszyscy mówią żebym nie kontaktowal się ponieważ może to pogorszyć sytuację. ogólnie przy oskarżeniu takiego kalibru nie powinno być żadnych rozmów wychodzę z takiego założenia.
@Xeni323 a tych pieniędzy nie możesz sobie zostawić? przecież to ciebie oskarżyła, ty straciłeś czas, nerwy i zdrowie przez denerwowanie się i moim zdaniem powinny należeć się tobie no chyba, że sam zdecydowałeś, że przekazujesz na jakiś cel czy się mylę?
że muszę jechać na komendę jako świadek ponieważ prokurator odstąpił pierwotnie od postawienia jakichkolwiek mi zarzutów
@Xeni323: to jest typowe postprlowskie chamstwo - wzywanie jako swiadka mimo, ze oczywiste ze jestes podejrzany. Mam nadzieje ze papuga ci wyjasnil co i jak, aczkolwiek z tego co piszesz to papuga dopiero byl pozniej
@Xeni323: https://www.pomocpokrzywdzonym.pl/informator-pokrzywdzonego/czesc-dla-pokrzywdzonych/gdy-sprawa-ciagnie-sie-zbyt-dlugo/
Zloz skarge na przewleklosc postepowania.
Czyli sama najpierw ci potwierdziła w wiadomości że nic nie było, po czym parę godzin później zgłosiła to na psy? XD
@Xeni323: nie "jakiś cel" tylko wspierający facetów, wtedy jej bardziej ciśnienie podniesie
@Xeni323: to jest typowe postprlowskie chamstwo - wzywanie jako swiadka mimo, ze oczywiste ze jestes podejrzany. Mam nadzieje ze papuga ci wyjasnil co i jak, aczkolwiek z tego co piszesz to papuga dopiero byl pozniej