Aktywne Wpisy
raul7788 +305
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
https://twitter.com/KadirHama/status/1664626732849143809
#ukraina #rosja #wojna #usa
sam fakt, że ściągają broń z krajów jak iran mówi wiele. Przerastają ich DRONY (ʘ‿ʘ)
@sayo300
@joazaxa: copium grube xD Jedno z najbiedniejszych panstw Europy rozdupcylo druga armie w indeksie global fajerpałer. Flota czarnomorska zezlomowana razem ze sztabem. 2000 czolgow potwierdzone zdjeciami. We de we wyląowalo z nieba w #!$%@?.
Ale na pocieche - prezydent fiutin nie ucierpiał w ataku ukraińskich dronów na kreml xD
@rimyi: Zgadza się. Najbiedniejszy kraj Europy, dzięki militarnej pomocy państw NATO przekraczającej 70 mld dolarów i kosztem życia setek tysięcy swoich obywateli spowalnia postępy armii rosyjskiej.
Twoja pewność bardzo przypomina pewność rosyjskich propagandystów,
kiepsko wygląda ta 2 armia świata.