Aktywne Wpisy
EpicElion +21
Warto napisać do ex co słychać?
Atypical +7
Waszym zdaniem warto kupić Audi TT MK1 225km w quattro z LPG, cała w oryginalnym lakierze na gwincie z poliuretanem, wydechem z kwasówki za około 32k?
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
#ukraina #rosja #wojna
@cloud7: przecież to nie tak, że napisali prawdę, co potwierdzali ludzie związani z wojskiem, a wady zostały poprawione xD
Komentarz usunięty przez autora
@Milsz17:
@cloud7: 1. Onet nie testował Grotów. 2. Onet pisał o pierwszych wersjach Grotów. Prawicowe brednie obalane milion razy, a ty chyba ostatnie lata przesiedziałeś w macicy Mentzena, że nadal te kłamstwa powielasz*.
*Albo ci za to płacą, bo jeśli nie to twój mózg ma mniej pamięci niż komputer w Sputniku.
@Logytaze: chyba nie tej osobie odpowiadasz. Ja nigdzie nie pisałem, że Onet testował Groty i nie zaprzeczałem, że Onet pisał o pierwszych wersjach, bo jestem tego świadom. Po prostu rozśmieszyło mnie stwierdzenie, że dziennikarze Onetu testowali broń ;).