Wpis z mikrobloga

der Onet to sobie może testować rogale w piekarni na rogu, a nie karabinek wojskowy

@cloud7: 1. Onet nie testował Grotów. 2. Onet pisał o pierwszych wersjach Grotów. Prawicowe brednie obalane milion razy, a ty chyba ostatnie lata przesiedziałeś w macicy Mentzena, że nadal te kłamstwa powielasz*.

*Albo ci za to płacą, bo jeśli nie to twój mózg ma mniej pamięci niż komputer w Sputniku.
@Wolferros: tak, napewno kierowali się artykułem na Onecie, a nie opiniami żołnierzy na podstawie, których z resztą ten artykuł powstał.

@Logytaze: chyba nie tej osobie odpowiadasz. Ja nigdzie nie pisałem, że Onet testował Groty i nie zaprzeczałem, że Onet pisał o pierwszych wersjach, bo jestem tego świadom. Po prostu rozśmieszyło mnie stwierdzenie, że dziennikarze Onetu testowali broń ;).
@Wolferros: kretynie, a czy ja gdzieś powiedziałem, że nie miał? Chodzi mi tylko o to, że tych karabinów nie testował pismak z Onetu tylko żołnierze mieli w ręku ten karabin i potem powiedzieli dziennikarzom co o nich sądzą. Czytanie ze zrozumieniem z zakresu szkoła podstawowa się kłania.