Aktywne Wpisy
Nieprawidlowy_login +333
Dzisiaj kilka słów o swoim projekcie. Gra nazywa się Caribbean Tide i będzie uwspółcześnioną wersją Sea Dogs/Pirates of the Caribbean z domieszką AC: Black Flag. Realistyczna żegluga, handel towarami, zarządzanie własną kolonią spięte klamrą w postaci zwięzłej fabuły w basenie całego Morza Karaibskiego. Załogę rekrutujesz po tawernach, statki zdobywasz albo kupujesz, tak samo jak wszystkie towary a jak zabraknie kasy to załoga może wysadzić z własnego statku na najbliższej wyspie ( ͡
źródło: CT_S_04
Pobierz
kastrator2 +175

z fartem
z fartem
z fartem
Ja oddam GL s na PiS w tych wyborach, lecz przedtem wyprowadzę się za granicę :D
PiS jednak wydłużył obowiązkowy przedział wiekowy, wcześniej było do 27. roku, teraz aż o 8 lat więcej.
Ale jestem ciekaw od którego rocznika taki pobór by obowiązywał, no bo ciężko mi wyobrazić że stare konie mające stałe prace i rodziny na utrzymaniu, miałyby wszystko nagle rzucać i iść na prawie rok do woja. Nawet dla studentów po
No nie, masz tam w Art. 152 pkt 2 wpisane, że wprowadza prezydent rozporządzeniem, na wniosek rady ministrów
Ten przedział wiekowy 18-35 to martwy przepis na tą
Obecnie to każdy z kat. A jest w rezerwie pasywnej, niezależnie od tego kiedy przechodził kwalifikacje. Więc na potrzeby odwieszenia służby musieliby specjalnie zmieniać przepisy o dodawaniu do rezerwy?
Z innej beczki, to ja już swego czasu powinienem być na komisji ale zaproszenia nie było a jakoś mi nie po drodze by samemu
@karakanjaroslaw: czyli nawet pół roku od września do marca xd i tak w rok w rok nawet. jaki to jest skandal. już lepsza byłaby ta zetka do odbębnienia (która oczywiście jest skandaliczna i tak)
Rezerwa pasywna od dawna wykluczała i dalej wyklucza z zetki.
Musieliby zmienić przepisy.
W obecnej sytuacji jakby przywrócili zetkę to byś poszedł w kamasze. Razem z osobami które nie mają kwalifikacji.
Ci którzy mają nie kwalifikują się