Aktywne Wpisy
kuba2403772 +269
#kredythipoteczny #kredyt #ing #chwalesie
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Chicoxxx66 +64
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci

Jesteśmy tu nowi więc jeszcze się nie znamy.
Wiem, ze nikogo to nie interesuje wiec opowiem szybko. Jesteśmy firmą która zajmuje się sprzedażą odzieży roboczej i akcesoriów BHP ale znajdziecie u nas też np. wodery dla #wedkarstwo. . Jesteśmy jeszcze słabi w wykop ale wiemy co Mirasy lubią najbardziej. (。◕‿‿◕。)
Z okazji #dziendziecka i jako, że jest to nasz pierwszy post zapraszamy na #rozdajo w którym do wygrania będą 4 pary rękawic taktycznych dla 4 osób. Rozmiar i model do wyboru. Fani #asg #paintball #motoryzacja czy #survival mogą być zainteresowani. (ʘ‿ʘ)
Zasady klasyczne. Mirki plusujo do godziny 23:00. My robimy losowanie przez mirkorandom i wysyłamy na nasz koszt. Zielonki wiadomo co... ( ͡º ͜ʖ͡º)
Powodzenia. ᕦ(òóˇ)ᕤ
PS. Zostawię wam jeszcze naszego fejsa -> KorczakBHP
źródło: rękawice
Pobierz@KorczakBHP: Nigdy nie stawia się przecinka w "jako że".
Komentarz usunięty przez autora
A nie, że do wygrania kupon zniżkowy.
za darmo to nawet na ryby pójdę!
źródło: 35
Pobierz