Aktywne Wpisy
dupox +72
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze
@orlen_lite: Super, pis pisowi dał najwyższą ocenę...
A weź tu usuń drzewo na prywatnej działce :) jako "firma" Wniosek, czekanie, wizyta, czekanie, odpowiedź listem, czekanie, kolejna wizja lokalna, czekanie, list, zgoda :) Ze 3 miesiące, głupie 3 drzewa, ewentualna kara 5 tysięcy :), ogólnie ci urzędnicy są upośledzeni, wpisałem 3 jesiony, a tam tylko 1 jesion i 2 inne drzewa, wpisali jesiony, chociaż macali drzewa, zupełnie
@orlen_lite: nie ma, #!$%@?, czym.