Aktywne Wpisy
ATAT-2 +75
Nawiązując do wczorajszej dyskusji o pijanych kierowcach (i tradycyjnie atakowania 'złego prawa') napiszę swoją niepopularną opinię - dopuszczalna ilość alkoholu we krwi dla kierowców powinna wynosić 0 promili (słownie - zero).
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
źródło: image
Pobierz
Emcis8 +614
Cezary Kulesza publicznie skłamał, że opisana przez nas impreza, na której wraz z politykami PiS tańczy i śpiewa do „Barki” nigdy nie miała miejsca. Zapowiedział pozew. Wobec ataku na naszą wiarygodność, publikujemy fragment nagrania oraz ujawniamy nowe szczegóły.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Źródło
#mecz #pilkanozna #reprezentacja #pzpn

#pytaniedoeksperta #pytanie
jakie kamerki w stylu GoPro?
zastanawiam się czy jest sens kupować coś innego niż GoPro. nie potrzebuję jakiejś super tip top, ale fajnie byłoby mieć amatorska kamerkę z możliwości kręcenia w 4k dla własnych celów. tak aby zachować po prostu wspomnienia dla rodziny.
zastanawiałem się nad lamax x3.1 lamax x7.1 lamax lub lamax x7.2 (ten sotstni niby ma jakiś stabilizator).
tak jak mówię: cel amatorski filmik, może coś pod wodą na chwilę ale rzadko. dodatkowo może rower ale amatorska przejażdżka.
#kamery #gadzety
sjcam, seria fajnych tanich kamerek sportowych