Wpis z mikrobloga

Apeluje.

4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.

W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.

Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis

Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że możemy odsunąć autorytarny rząd i warto iść na wybory.

#bekazpisu #marsz #bekazprawakow #oswiadczenie #4czerwca
Pobierz Norbercikk - Apeluje. 

4 czerwca, to NIE JEST marsz PO. 

W momencie jakim się znajd...
źródło: B03B9D1B-FD44-4416-8331-46AE97AECD5F
  • 177
ale co później?

@Sprus: samo sprzątanie popisowskiego gnoju to jest temat na długie lata: służba zdrowia, szkolnictwo, policja, sądy, prokuratury, samorządy, SSP, inwestycje, polityka zagraniczna, inflacja, dług publiczny, emerytury itd. itp.
@Norbercikk: fajnie, nawet był pojechał bo wiadomo 8 gwiazdek, ale jak byłem na marszu o aborcje i wylęgło się lewactwo nawołujące do miłości ideologii lgbt i obrony praw mniejszości seksualnych, to zwatpilem w sens tego marszu. Dlatego mój apel - nie róbcie z tego marszu miejsca do manifestacji swoich poglądów. To powinno być jednoznaczne określenie braku akceptacji tego co się dzieje na samej gorze, a nie walka o legalne zioło, czy
@Plp_: Dokładnie nie raz już pisałem że kiedyś srali na tuska teraz srają na kaczora. Gdyby Tusk wygrał to znowu będzie sranie na niego i tak cały czas to samo też mam daleko tą polską politykę. Nie ważne jaka partia wygrała wybory w polsce i tak było źle i tak już zostanie i za naszego życia się to na pewno nie zmieni
@Norbercikk najgorsze w tym wszystkim jest to, że jeśli nie PO to nikt takiego marszu nie zorganizuje. A jak zorganizuje, czy to byłaby konfa, sronfa, lewica i inne to i tak ludzie będą #!$%@?ć, że nie pójdą. iść, pokazać że się tego bydła w kraju nie chce. #!$%@? z tym pod jakim sztandardemnto jest, jak ludzie nie wyjdą na ulicę to nigdy się nic nie zmieni.
przecież logicznym jest, że ktoś ten