Aktywne Wpisy

Moseva +16
Statystycznie rzecz biorąc czeka Cię w życiu jeszcze co najmniej jedna ultrawspaniała rzecz, która przekroczy Twoje najśmielsze oczekiwania. (。◕‿‿◕。)
Może dostaniesz wymarzoną pracę którą będziesz uwielbiać, może zostaniesz milionerem, możne poznasz partnera 10/10 albo stworzysz takie przyjaźnie, że każda chwila życia zyska blasku, a może zrobisz mega glow up albo zostaniesz sławnym piosenkarzem disco-polo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Może dostaniesz wymarzoną pracę którą będziesz uwielbiać, może zostaniesz milionerem, możne poznasz partnera 10/10 albo stworzysz takie przyjaźnie, że każda chwila życia zyska blasku, a może zrobisz mega glow up albo zostaniesz sławnym piosenkarzem disco-polo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
jacek007g +17
Gurwa, nie wierzę że ludzie się tu produkują, myślą nad dzikimi teoriami, tworzą rozległe komentarze i analizy na podstawie... nagrań samolotów xD
#ufo
#ufo
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać po tzw „kosztach”, czyli tyle ile potrzebuje żeby spłacić reszte kredytu. Tyle ze ja na starcie musiałem zebrać ok 60k, remont ( jest w trakcie) pochłonął już 20k i drugie tyle w przyszłości.
Wczoraj się rozpłakała, ze skoro nie chce tego zrobić to znaczy ze jej nie ufam i mnie totalnie zmroziło, bo ona to wzięła za oczywistość.
#kredyt2procent
A ty jesteś jej facet czy caritas polska?
Może tak być, że ona myśli jakoby naciągnie cię na sprzedaż mieszkania za pół darmo. Nie rób tego nie bądź potulnym idiotą. Kredyt się spłaci, mieszkanie zostanie z tobą jako zabezpieczenie, a żona też będzie jak nie ta to inna. Poza tym jak nie zarobi na mieszkanie to go
Bo my tu mówimy o zdzieraniu ze ścian wszystkiego, wypruwaniu rur i kabli wyburzaniu ścian przenoszeniu drzwi. No ogółem totalna młyn
@szczypawka: I nie powinieneś ufać. Na dokładkę zmień różową, za kilka lat możesz szukać adwokata.
Gdy przeczytałem jeszcze, że ma "prestiżowy" zawód zmień swoje życie - partnerkę. Wspomnisz słowa starego powsinogi.
Komentarz usunięty przez autora
Jak zrobisz po kosztach to wam skarbowka przyjdzie, musisz po cenie rynkowej mieszkanie sprzedac inaczej widac ze to szwindel