Aktywne Wpisy
jacekparowka +291
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czy 1500 złotych za rolety dzień noc z kasetami z montażem za 5 sztuk dla takich okien to spoko cena w #krakow?
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie #rolety
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie #rolety

źródło: IMG20250414182502
Pobierz
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać po tzw „kosztach”, czyli tyle ile potrzebuje żeby spłacić reszte kredytu. Tyle ze ja na starcie musiałem zebrać ok 60k, remont ( jest w trakcie) pochłonął już 20k i drugie tyle w przyszłości.
Wczoraj się rozpłakała, ze skoro nie chce tego zrobić to znaczy ze jej nie ufam i mnie totalnie zmroziło, bo ona to wzięła za oczywistość.
#kredyt2procent
Nie wiem,
Nie daj się szantażować emocjonalnie, chłodno kalkuluj takie operacje pieniężne to jest biznes jak każdy inny i tak to właśnie traktuj, ubieraj to tylko dla niej w kwieciste słowa a będzie ok.
1. Ty kupiłeś mieszkanie i władowałeś w nie swoje oszczędności
2. Ty sam spłacasz raty
3. Ona chce kupić je za bezcen i dodatkowo chce, żebyście WSPÓLNIE płacili JEJ raty.
4. Transakcję wymusza emocjonalnym szantażem.
Będziesz debilem jak się na to zgodzisz. Jej się nie dziwie, bo to dobry interes, a kobiety nie myślą dalej niż miesiąc do przodu. Ona pewnie powie, ze skoro się pobierajcie, to