Aktywne Wpisy

kaeres +557

Volantie 0
Mirki mam takie pytanie. Otoz dziecko znajomego jechalo na rowerze i sie wywalilo na nim, ale tak nieforutnnie spadl ze porysował obok auto
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Ale do rzeczy. To nie bylo sportowe auto ferrari tylko zwykłe leciwe 15-letnie Renault. Rysa ma dlugosc okolo 17cm, widac ja ale no bez przesady.
Kto wg was powinien oplacic szkode? (juz pomijając ze to tylko glupia rysa) #dzieci #biznes #inflacja #pieniadze #samochody #prawojazdy
Kto powinien ponosić koszt?
- rodzice dziecka 94.9% (1466)
- wlasciciel auta 3.4% (53)
- polowa wlasciciel auta, polowa rodzice 1.7% (26)

Jeżeli obniżanie podatków i ogólnie zarządzanie gospodarką w wykonaniu MEMcena ma wyglądać tak, jak wygląda jego 'obsługa' alkoholu to lepiej niech Sławek zajmie się doradzaniem jak konsole wpisać w koszta.
#bekazkonfederacji #neuropa #bekazprawakow #polityka #humorobrazkowy
napić się piwa na spotkaniu , które promuje propolską partię - źle
napić się w klubie i zdradzać męża przez lewaczkę - dobrze.
@mieszczanski_trubadur: to ewidentnie nie były dwa piwa, a konfa nie jest propolską partią.
@mieszczanski_trubadur: dowody na tę zdradę to masz, czy jak typowy prawak twoja argumentacja to obrzucanie g***em przeciwnika z nadzieją, że coś się przyklei?
oczywiście, że jest propolska. to jedyna propolska partia, lewaku.
nagrania są dowodem. taki zmysłowy taniec jest zdradą. rozumiem, że jako lewacki kukold możesz mieć inne na to spojrzenie, ale tak właśnie podchodzą do tego tematu
@mieszczanski_trubadur: w sensie konfa? O jasna cholera, to było jak łamigłówka, nie sądziłem że to można poważnie napisać. Tak na przyszłość - nie, ni #!$%@? nie jest propolska, trzebaby zdziczeć do reszty żeby tak twierdzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)