Wpis z mikrobloga

no i dobrze, walic gry online.

@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: XDDDD
@EndThis: cóż, to już prawdopodobnie koniec tego projektu i będzie anulowany albo już nigdy go nie wspomną.

Artykuł mówi że ta decyzja była spowodowana przez opinię Bungie według którego Factions nie utrzyma zaangażowania graczy i niestety ale prawdopodobnie mieli rację bo jeśli ktoś pamięta jak skończył multiplayer Uncharted 4 ten wie że sam gameplay i 4 mapy nie wystarczą a
  • Odpowiedz
@janushek: Ja uwielbiałem multika w U4 i na PS4 był to praktycznie jedyny multik poza GT: Sport, w którego grałem regularnie przez kilka lat (:
  • Odpowiedz
@sm_m: bo pewnie podobał Ci się gameplay, niestety ten tryb nic więcej nie oferował i mimo zapewnień szybko skończyli wsparcie. Ja sam przestałem grać jak był komunikat że porzucają multi.

Może do trybu online to wystarczy ale nie zbudujesz wokół tego zainteresowania w grze multiplayer, musi być jakiś progres i czynnik "uzależniający” który sprawi że włączysz daną grę może i na 15 minut ale 20 razy w tygodniu a nie
  • Odpowiedz
@janushek: W U4 była cała masa rzeczy do odblokowania w tym jakieś ligi rankingowe, które dawały unikatowe przedmioty, nie do zdobycia w inny sposób i zależne od tego jak dobry byłeś. Jak dla mnie było super (:
  • Odpowiedz