Aktywne Wpisy
jaszczurki +12
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Gram na tym we wszystko na full detalach i rozdzielczości 4k, z wywalonym w kosmos odświeżaniem i klatkami.
No i grafika padła... Mam dylemat czy pakować parę tysięcy w grafikę czy lepiej kupić konsolę PS5.
Nie chciałabym zaliczyć spadku odnośnie jakości, płynności, rozdzielczości gier. Pamiętam za czasów PS3, że gry o wiele gorzej wyglądały niż na wypasionym PC. Jak to jest teraz?
#pcmasterrace #ps5 #gry #komputery #gaming #playstation #playstation5
kiedyś to robili podzespoły, nie to co teraz...
Komentarz usunięty przez autora
@Login_login a skąd myślisz bierze się cena konsoli? przecież jak by była tak mocna jak wypasiony pc to by kosztowała więcej niż wypasiony pc.
@frems: w Polsce to by nie było przeszkodą w zgłoszeniu reklamacji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Kupuj grafikę