Aktywne Wpisy

Codon +80
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Damianowski +64
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD

źródło: 349317835_759128502371137_6560954018380913969_n
Pobierzpzdr
źródło: 260670_51752221095375720499
Pobierz@ReceNaGloweKasztanie Polecam się wybrać do muzeum historii naturalnej choćby w Berlinie. Na rekonstrukcjach widać dokładnie które skamieniałości są oryginalne a które to odlewy. Nie każda skamieniałości jest ja tyle cenna żeby ją trzymać na zapleczu, nie zawsze jest na to
@panKrzysztofKrawczyk: np. w Berlinie w Museum für Naturkunde (swoją drogą polecam) masz dostępnego do zobaczenia Tristana - jest to jeden z bardziej kompletnych szkieletów T-Rexa i nikt nie bawił się tu w dokładanie części z innych szkieletów.
źródło: tristan_02_c_carola-radke_mfn_1
PobierzPodobna sprawa
@Emerkaes, @sargento: One nawet tego nie sprawdzają.
@larvaexotech: otóż nic z tych rzeczy, były z weluru. pozdrawiam