Aktywne Wpisy

frugASS +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tak się patrzy na mnie moja wątroba kiedy otwieram szóstego harnasia
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz

@dedler123: kraj jako organizacja/rząd, czy jako ojczyzna?
@dedler123: Znaczy się od narodowca do miłośnika ukraińców? Nie sądzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dedler123: ale że w czym
@dedler123: Jest znacznie gorzej.
Co to jest narodowiec? Patriota? Nie sądzę.
Nie znam szurów z lewa bo mnie nie interesuje lewa strona. Szury z prawa są za to koszmarne. Wycieranie sobie mordy Polską i Bogiem gdy nie ma się pojecia ani o jednym ani o drugim, to tak obrzydliwe, że nie wiem jak
@dedler123: bardzo dużo osób będąc dzieckiem łapała się na hasełka do łowienia frajerów, na szczęście większość z tego wyrasta
Mnie złapali przy tworze zwanym UPR
No i w pełni popieram dążenia Ukraińców do integracji z zachodem i w-----------a
@Apogryw: to się zdziwisz. Niektórzy narodowcy się rozwijają. Nacjonalizm to choroba wieku dziecięcego.
@Apogryw: no tak - bo wszystko co nie prawica to r------------e kraju. Kraj się r---------a jak się pozwala na aborcje i formalizowanie związków
@dedler123: To jest jeden z głównych powodów czemu sobie cisnę teraz bekę z k0nfiarzy. Dosłownie kuce zmieniły się w sekciarzy, a wszystko co jest przeciwko ich bożkom to lewactwo.
@dedler123: jaka partia według ciebie ma dobry program?
Jeśli chcesz to możesz mi napisać na priv, nie chce Ci przypinać żadnej łatki.
Po Twoim opisie wydajesz mi się w miarę ogarniętą osobą z poglądami/doświadczeniami, z którymi jakoś tam się upodabniam.
Obecnie ekonomicznie jestem gdzieś pośrodku lub delikatnie na lewo, a światopoglądowo -