Wpis z mikrobloga

@oszty:
Twój ojciec naruszył wiele zasad wychowania, dziecko powinno być szanowane i wychowane w poczuciu bezpieczeństwa i akceptacji. Zapewne sam był wychowany w rodzinie, w której nie miano pojęcia o wychowaniu dzieci, stąd kontynuacja złej tradycji.
Szkoda chłopaka i jego siostry bo dziecko nie jest niczemu winne.

@PLKennyPL: Jak nie jest, nigdy nie pojme tej logiki - geny tego robactwa są identyczne, wręcz wychowane będzie tak samo najpewniej ale już i tak geny i pochodzenie go nie usprawiedliwiają a wręcz przekreślają. To komuna że każdy nowy to się rodzi "czysta biała kartka" do łatwego zapełnienia ideologią i uformowania? No jak widać ten model był oderwany od rzeczywistości
P wrzucił pastę i myślał ze się nikt nie skapnie

@maikeleleq: @oszty Mój absolutny majstersztyk z czasów bordo to pasta o Zenkach na lotnisku w Europie wracających z emigracji - kiedyś wcześnie wrzuciłem to w znalezisku jako komentarz a nie wpis na Mirko.

Weszło na główną z tą pozycją i ruszyła machina xD

Jest tak długa że musiałem podzielić na 2 części.

Dostałem rekord plusów w 1 komentarzu. 2 komentarz czyli
@oszty widziałem ten odcinek

to jest jego mieszkanie bo babcia mu je przypisała a ta jebnieta matka całe życie skakała po #!$%@? obcych bolców olewając rodzinę

to dziecko to nie jest jego siostra tylko chyba przyrodnia i on w ogóle chciał żeby stamtąd #!$%@? a matka wyczuła opcje że może synka się pozbędą z jego mieszkania

co lepsze to tylko on tam pracuje i jak wraca z nocki to hałasuje i to
@oszty: #!$%@? aż smutno jakie debile tu zostały i nie wierze, że kumaci poszli na hejto akurat, bo tam same buce elektrodziarze z głównej wykopu przeszli elita #!$%@? mać.
Gdzie są te wykopki i co się z nimi stało?
@oszty: Z tego co pamiętam to było mieszkanie tego chłopaka a w nim mieszkała jego mata z fagasem i małą siostrą, bo sami nie ogarniali życia. I wezwali telewizję, że huuurrrr durrrrrr syn taki zły...
myślałam że to oczywiste nawet otagowałam #pasta w poście

@oszty: Al przeciez przysieglas na swoja stuleje, ze nie :/

co lepsze to tylko on tam pracuje i jak wraca z nocki to hałasuje i to takie dziwne że pieniądze biorą się z pracy

@Sprus: to jest normalnie wisienka na torcie. Chlop wraca do siebie z nocki, a ta bezczelna kur... #!$%@?, ze przychodzi w nocy I jasniepanstwu halasuje, gotuje sobie