mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Do osób będących samotnikami w młodych latach. Czy ona wam dała coś pozytywnego?
#samotnosc #wychodzimyzprzgrywu

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
P.....i
@mirko_anonim: depresje
14
Hissis
@mirko_anonim: oczywiście, że tak, chociażby świadomość tego, że sam jesteś kreatorem swojego własnego życia i możesz mieć w dupie opinie innych ludzi bo oni za Ciebie życia nie przeżyją, i nie umrą za Ciebie, wiec ich zdanie jest kompletnie nic nieznaczące więc nie może mieć wpływu na podejmowane decyzje.
z fartem
3
K.....o
K.....o
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Świetny wstęp do bycia na tagu przegryw.

─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): tak, dało mi samotność w dorosłym życiu. Ahaa bombelki też będą samotne, bo powielają po mnie zachowania.

─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
1
LetticeDeVries
@mirko_anonim: poza depresją dała tyle, że teraz się tej samotności nie boję i nie zależy mi na siłę na ludzkim towarzystwie. Ale czasem się zastanawiam czy to na pewno coś pozytywnego xD
1
olokynsims
@mirko_anonim: Raczej nie.
0
Jelen_Szlachetny
@mirko_anonim: Dała, że dużo zwiedziłem miejsc. Samemu łatwiej i szybciej (można na spontanie) zorganizować jakiś wyjazd. :) Mniej się też kasy wydaje. ;)
0
interpenetrate
interpenetrate
@mirko_anonim: u mnie przez wypadek wyszła ta samotność, i muszę powiedzieć że plusy świętego spokoju to dość małe zadośćuczynienie za cały stres, obawy, niepewność, przygnębienie, smutek, problemy, przeszkody jaką ona przyniosła
0