Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +47
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +23
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a gdzie nie? No ale nie ma narzędzi. Nawet do rzetelnego informowania. Nie ma kanałów komunikacji (facebook? Kpina), ale ciul, bo nawet nie wiedzą o czym informować.
@dict: cały post to jedna wielka januszowa papka ale to mnie r-------o najbardziej. Napisz jeszcze ze burmistrzowie powinni osobiście ludziom samochody przeparkować (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez moderatora
Z tego co pamiętam to póki co w skali kraju przewalilismy niesamowita ilość kasy na projekty patriotyczne - nota bene również ławki. Co nie zmienia faktu, że dla Ciebie są winni geje xD prawaki mają gwoździe w mózgach
@bartd: ludzie poblokowali przez ciągły spam xd
Nawet w takich okolicznościach znajdzie się okazja na populizm i demagogię. I jakie w ogóle ławki LGBT? Te z twoich fantazji?
Sporo aut ludzie zostawi na osiedlu gdzie mieszkam w Nysie bo tam jest jakieś 20-30m wyżej. Cześć ludzi mysli, cześć? Niech siedzi w domu i myśli, że państwo zrobi wszystko.
Już nie. Ile jeszcze będziesz bredził o "a bo za Peło... yyy a bo za PiS".
@vvv-vvv
@robert_blaszczykowski: cieszę się, że nie jestem sam z moją oceną tego żałosnego wpisu.