Aktywne Wpisy

Nordri +206
Mirki, 3majcie kciuki, żeby jakoś przeżyć!
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
źródło: temp_file1333998152860654698
Pobierz
mat-kelo +41

Wtedy będziemy mogli ocenić, w jakim stanie jest faktycznie mod. Bo z tego co wiem to w wycieku nie ma za wiele zadań.
#gothic #dziejekhorinis
Gdyby faktycznie zajmowali się tym poważni ludzie, to tematu by nie było. To znaczy może by nie ucichł, ale byłoby grzane sporo hajpu i wyszłoby to
Ktoś z wykopków coś pisał, że rzekomo jakieś pozwy się będą sypać także czekamy na smutnych panów.
Dlatego tyle trwa to generowanie ustosunkowania do wycieku, bo rzekomo chłopcy biegają po komendach i w poście chcą
Tyle ile się naczytałem wyzwisk w swoim kierunku przechodzi ludzkie pojęcie, a fanboye raidowali mi kanał grożąc śmiercią i nazywając mnie j----ą k---ą, która nie nadaje się nawet to wycierania podłogi xD
Nie nagram już żadnego materiału na ten temat,
Koniec rozdziału w mojej "twórczości" jakkolwiek żenująco by to nie brzmiało (✌ ゚ ∀ ゚)
Bo moim zdaniem Ty nie robisz nic złego. ;o
Ja p------e, jak można kogoś tak wyzywać i grozić mu śmiercią z takiego powodu. xD
I mam rozumieć, że materiałów nie będziesz nagrywać tylko z DK, a nie o Gothicu w ogóle?
Porzucam temat całego polskiego community, DK, KM, etc. Nie nagram już żadnego materiału o tych modach.
W sumie nie wiem kto, ciężko sprecyzować, nikt się nie podpisał pod wyzwiskami, a jak już ktoś szczekał to nawet nie własnym głosem tylko za pomocą programu generującego głosy - także No.
Takich mamy
Komentarz usunięty przez autora