Aktywne Wpisy

MrPawlo112 +40
źródło: temp_file8880249935455600868
Pobierz
nobon +28
Warszawa. Typowe blokowisko czy osiedle deweloperskie. Fryzjer męski. Na blokowisku nazywa się "u Marty", na deweloperce "Barber's Scissors". W obu nie ostrzyżesz się, jeśli nie umówisz się telefonicznie (u Marty) lub przez apkę (u Barbera). Nie da się po prostu tak z ulicy wejść, usiąść na fotelu lub poczekać w kolejce i się ostrzyc. Trzeba się umawiać na dzień i godzinę. Głupie to strasznie. A później płaku płaku, że drobne usługi bankrutują.

#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny #inflacja #finanse
źródło: temp_file.png4712283189767504024
PobierzAa i jest stan surowy zamknięty. Jak chcesz deweloperski to dopłać.
Teraz to plaga. Ceny już nie rosną ale jak wczytasz się w ogłoszenie to masz stand surowy zamknięty xDD
I kupiłem już nie jedno mieszkanie. I tak - jak lokuję w coś pieniądze to oceniam na ile będą szanse żeby ich nie zmarnować.
@mat0707: fhuj drogo jak za meble kuchenne, ale chociaż ładne
Do roboty chodziłem już w czasie technikum więc zaraz po szkole start był łatwy. Nadgodziny mieszkanie z rodzicami, dobre zarządzanie kasa
Xd meble 20800zl
Na stół się wleci w razie czego, a kuchni większej nie chciałem bo nie miałem zamiaru salonu zawalić
@mpetrumnigrum:
Jak pracujesz w IT to załóżmy, że pracujesz od 20 roku życia, mieszkasz z rodzicami 5 lat i z palcem w dupie możesz uzbierać z 2 razy tyle albo więcej nawet jak umiesz zarządzać kasą.
No, ale eksperci z wypoku wiedzą lepiej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
Pracował w Polsce jak coś na wsi. Cieszę się że mieszkam w małej miejscowości. Usługi tutaj są mega tanie względem miast
Mógłby ale musi wystarczyć. Jak coś trzeba się ratować stołem
Chłopie teraz z mini ratka 1200zl to sobie na luzie mogę żyć. Jakieś Wakacje za granicą czy coś to nie będzie problem ( w sumie i tak latałem sobie) . Oszczędności jak będę chciał to będę miał ale raczej wszystko #!$%@?ę aby żeby była poduszka finansowa na kilka Msc