Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 102
@gardzenarodowcami Jak widać po artykule w tym wypadku większością są Ukraińcy o czy piszą nawet inni na Facebooku.

Jakie wypieranie rzeczywistości. Wiesz jak to jest z tym przysłowiem. Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijana, możesz to zignorować. Jeśli mówią ci to dwie osoby, możesz zacząć się niepokoić. Jak wszyscy dokoła o tym mówią to pora iść spać.
  • Odpowiedz
Jak widać po artykule w tym wypadku większością są Ukraińcy o czy piszą nawet inni na Facebooku.

@Caracas: Jak widać tak sobie po prostu ktoś napisał, bo usłyszał ukraiński/rosyjski a ich nie lubi. Nad Odrą od zawsze się Wrocławianie bawili. Czy ty poważnie myślisz, że to jest wiarygodna informacja? Liczył i sprawdzał paszporty?
  • Odpowiedz
A sorry nie podają narodowości przy przestępstwach i wykroczeniach ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Caracas: Komu nie podają, twojemu staremu?

To idź stary i sprawdzaj paszporty na wałach, skoro cię to tak interesuje xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@raynex Są a co to zmienia? Jaka mam z nimi styczność skoro nie pracuje z nimi, do Lidla w ogóle nie chodzą na zakupy tylko do Biedronki, mieszkam w domu sieć za sąsiadów też ich nie mam. Może imprezują na wydmach a może nie nie wiem tego nie sprawdzałem
  • Odpowiedz
@Caracas: jest znowu morska onuca xD

Przyjedź do Wrocławia i zobacz kto imprezuje na tych wałach. Może nawet mnie spotkasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Yahoo_ przejdź się nad jakieś jezioro blisko miasta to sam zobaczysz.

To są różnice kulturowe. Wiele razy byłem na Ukrainie przed wojną i to wciąż w wielu aspektach Polska lat 80-90.

U nich tak to wygląda, parze l pierwsze grille już na Wielkanoc były odpalane. Niestety najgorsza jest właśnie n----------a muzyka na pelna p---e za co bym sypał mandatami na prawo i lewo
  • Odpowiedz